Amatör eşarp desenlerim-5

kriptonik

Üye
Tepki
1
ilk ikisi çok hoş bence, ama yine de bu desenlere sahip eşarbı takan birini görmem lazım hangisinin en güzeli olduğunu söyleyebilmem için.. ama pembe çok güzel durur gibi geliyor..

kriptonik

Üye
Tepki
1
şimdi ben tekstil firmasında çalışmıştım, yani penye bir t-shirt e nasıl baskı yapılıyor biliyorum, peki sizin yaptığınız bu desenler eşarp hazır haldeyken mi basılıyorlar, yoksa tüm kumaş topuna bu desenmi veriliyor acaba? yani eğer tek tek basılıyorsa, kullanılan boyalar nasıl acaba, su bazlı olmaları lazım sanırım..yok o filli boya mıydı:)) yani demek istediğim penye ye baskıda kullanılan bazı boyalar baskı olan kısmın hava almasına engel olup vücudun o bölgesinde kızarıklığa (tahriş olmasına) neden olabiliyor, eşarplara yapılan bu desenleri görünce komple boyadan oluşmuş gibi geldi de böyle sağlıksız bir duruma sebebiyet verecek bir malzeme kullanılıyormu bir fikriniz var mı?

Tepki
2
@kriptonik

baskı ve malzeme konusunda bilgim yok çünkü eşarplarım hiç basılmadı.ama zaten normalde de kullandığımız eşarplar böyle komple boyalı yani. yanılıyor muyum acaba?

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Özlem Hanım bu defa baya bir uçmuşsunuz bence.

Renkler uçuk kaçık cıvıl cıvıl.
Çok hoşuma gittiler elinize sağlık.

Aslında artık kendinize bir marka bulsanız ve sunum halinde yayınlasanız burada eşarplarınızı mesela,ilan gibi falan, bence daha güzel olurdu.Böyle böyle hayalgücü gelişiyor bence.
+ :)

Tepki
2
@Hakan Dağdeviren

eee artık yaz geldi, eşarplarada tabi. teşekkür ederim beğeniniz için, mutlu oldum. ilk çizimlerimi görseydiniz hayal gücümün ne kadar geliştiğini daha iyi görürüdünüz. ilk paintte başladım da! :):):)
inşallah desenlerimi birgün eşarp olarak görürüm.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Umarım görürüz Özlem Hanım.
Çalışmaya devam.

danisman

Consultant
Tepki
30
yeni bir tarz ve renkli bir dünya, ne diyelim kullanacak olanlara şimdiden hayırlı olsun :) elinize sağlık ...

kriptonik

Üye
Tepki
1
Özlem hanım, şimdi eğer tüm kumaşa basılıp ondan sonra eşerp parçaları kesilip kenarları dikiliyorsa.. tüm kumaşa baskı yapıldıktan sonra belirli kumaş testlerinden yıkama testlerinden geçip ondan sonra dağıtılıyor olması lazım gibi geliyor.. eğer sadece düz renk kumaş satın alınıp üstüne tamamen boyalardan bu tarz baskılar yapılıyorsa bunun maliyeti bayağı yüksek oluyordur bir eşarpta 10 renk var neredeyse baskı için her renge ayrı kalıplar lazım.. bence işin baskı kısmını biraz araştırmalısınız, baskı kalıplarını hazırlayan firmalara bikaç gezi yapsanız daha bilinçli olur yaptığınız tasarımlarda.. yani tasarımlarınız güzel ama acaba kullanımı kolaymı? değil mi..

kriptonik

Üye
Tepki
1
çok özür dilerim, öyle baskı firmalarını gezmelisiniz dedim ama bulunduğunuz yerde bu işi yapan yerler olmayabilir düşüncesizlik ettim özür dilerim.. sanırım bu işi yapan bi arkadaş bulmamız daha uygun olacak.. sayın Danışman sizin konuyla ilgili bilginiz var mı acaba? ya da Hakan bey sizin bi bilginiz var mı?

Yukarı Alt