Anadolu yakasından yetiştirilmek üzere stajyer grafiker aranıyor

Durum
Konu kapatılmıştır.
Tepki
0
Ajansımıza girişimci, iletişim kabiliyeti yüksek, hızlı kavrayabilen, grup çalışmasına inanan ve gruba dahil olmaktan kaçınmayan, sorumluluk alabilen, pc-mac seven, grafik programlarına hakim veya bunu bir an önce yapabilecek stajyer grafiker aranmaktadır.

Ajansımız İstanbul, Maltepededir
Not: 1 ay deneme süresi vardır
ilgilenenler özel mesaj gönderekek iletişim bilgilerimizi alabilirler
belediyesecim.org

bünyamin

Üye
Tepki
0
İsmim Bünyamin. Lisans mezunuyum. Grafik tasarım sertifikam var. Freehand , Photoshop , İllustrator , İndesign , Quarkxpress , Ms office programlarını kullanıyorum. grafik tasarımda ve grafikerlikte kendimi geliştirmek istiyorum. Bu işi bir meslek olarak görüyor ve acilen çalışmaya başlamak istiyorum. Üsküdar'da ikamet ediyorum.
Sizinle çalışmak istiyorum.

Tepki
0
İyi çalışmalar diliyorum Tuzla'da ikamet ediyorum E-5 yanyolda oturuyorum ulaşım problemim yok daha önce Kadıköy'de Copy Center'da çalıştım tecrübem var ama profosyonel anlamda değil. Kendimi yetiştirebileceğim bir ajans arıyorum ilginiz için teşekkür ederim cinar17@hotmail.com

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Ramazancinar

Sayın Ramazancinar lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Site içinde tamamı büyük harflerle metin girişi bağırmak anlamına gelmekte, tamamı büyük, kalın yada renkli yazılar, sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle kullanılması yasaktır.

pinor

Üye
Tepki
0
Ben Trakya üniversitesi grafik tasarım bölümünden mezunum.mesleğimi seviyorm ve mesleğimin en iyisini yapmak istiyorm.anadolu yakasında oturuyorm ve çalışmak istiyorm geri dönerseniz sevinirim ve pişmen olmazsınız...grafik_pinar@hotmail.com

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt