Ankarada iş arıyorum Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunu

Durum
Konu kapatılmıştır.

kemal okan

Üye
Tepki
0
Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. Photoshop ve Corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. Freehand 6 sene kullanmıştım ama açıklarından dolayı Corel' i tercih ediyorum freehand i rafa kaldırdım diyebilirim. çalışmalarım arasında;

Kurumsal, Reklam Sayfası, Basın ilan, Broşür, Afiş, Billboard, Tebrik Kartı, Davetiye, Etiket, Cepli Dosya, Takvim, Ajanda tasarımları ve Karakalem çizimler bulunmaktadır.

iletişim kurmak ve CV mi görmek için PM den ya da mail adresimden size ulaşabileceğim cv mi göndereceğim bilgileri verebilirsiniz.
mail adresim : plomb@msn.com

kemal okan

Üye
Tepki
0
Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. photoshop ve corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. freehand 6 sene kullanmıştım ama açıklarından dolayı corel' i tercih ediyorum freehand i rafa kaldırdım diyebilirim. çalışmalarım arasında;
Grafik tasarım - Ankarada iş arıyorum Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunu
kurumsal, reklam Sayfası, Basın ilan, broşür, Afiş, Billboard, Tebrik Kartı, Davetiye, Etiket, Cepli Dosya, Takvim, Ajanda tasarımları ve Karakalem çizimler bulunmaktadır.

iletişim kurmak ve CV mi görmek için PM den ya da mail adresimden size ulaşabileceğim cv mi göndereceğim bilgileri verebilirsiniz.

kemal okan

Üye
Tepki
0
Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. photoshop ve corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. freehand 6 sene kullanmıştım ama açıklarından dolayı corel' i tercih ediyorum freehand i rafa kaldırdım diyebilirim. çalışmalarım arasında;
Grafik tasarım - Ankarada iş arıyorum Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunu
kurumsal, reklam Sayfası, Basın ilan, broşür, Afiş, Billboard, Tebrik Kartı, Davetiye, Etiket, Cepli Dosya, Takvim, Ajanda tasarımları ve Karakalem çizimler bulunmaktadır.

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt