Arkadaşlar böyle bir şey yapmam lazım yardım edebilirmisiniz ?

bebemakin

Üye
Tepki
0
ya arkadaşlar ben buna benzer bir resim yapmak istiyorum da bu kadar profesyönelce değil tabiki hani böyle bi resim olcak benim omzuma elim koyan ben olcam yani şu şekilde karşılıklı aynı iki insan aynı teomanın şu resmi gibi arkadaşlar

... benim elimdeki program cs3 bunu yapmam mümkünmü mümkün değilse hangi programdan yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim...

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Mümkün tabi ki. Fakat aynı kare içinde ayrı iki foto çekilmelisin. Tamamen katman meselesi. Açıkcası biraz zor denebilir .

bebemakin

Üye
Tepki
0
ya kardeşim resimler hazırda nasıl yapcağımı bilemiyorum resimli anlatım yada bu konuyla ilgili çekilmiş video felan varmı bileniniz varmı ??

emrex42

Üye
Tepki
0
Benim bildiğim yolla karşılıklı iki kişiyi çok kolay yaparsın. Resimlerden birini aç diğerini de onun üzerine getir. (Resimler aynı yerden çekilmiş olsun) Sonra altta kalan resmin görünmesini istediğin yerleri "history brush tool" kullanarak açığa çıkart hepsi bu. Tabi birbirine temas eden iki resim kullanmak istediğinde çok daha titiz çalışman gerekir. Belki de başka yolu vardır

mete125cc

Üye
Tepki
0
Bu konu çok basit iki resim çek kes birini diğerine yapıştır o kolay ama onu iyi ayarlaman lazım ki iyi görünsün.

by-mehmet

Üye
Tepki
0
Anlatayım ;

1.Resimleri ayrı ayrı açacaksın
2.Diğer resmi 1.resmin üzerine Duplicate layer yapacaksın
3.üstdeki layerdaki katmanları ( Örnek resimdeki sadece teoman kalacak şekilde etrafını sil )
4.Resim hazır ;)

vberk

Üye
Tepki
4
Eğer çektiğinin objeler birbirleri ile temas içinde değilse yukarıda anlatılanlar gibi yapmalısın. Yok eğer birbirleri ile etkileşim içindeyseler bu şekilde yapamazsın; çok uğraşırsın iki resmi üst üste oturtmak için...

Yukardaki çalışma iki manken ile birlikte yapılmış; o çalışma da iki ayrı manken var anlayacağın... Biriside Teoman; diğeri ise Teoman'ın çeketini tutan adam veya diğer türlüsü... Bu çalışmayı yapan kişi diğer mankenin suratını keserek teomanın aynı açıdan çekilmiş bir kafa profili ile manipüle yapmış... Birbiri ile temasta bulunan bütün bu tarz manipülasyonlar bu dediğim gibi yapılır... Yoksa senin işin çooook uzun... İki ayrı resim çekcende; kolunu-bacağını-gölgesi silicende; üstüste oturtucan falan çooooook uzar :(( BENCE tabiki! )...

Haydi kolay gelsin sana; ben mantığı verdim... Artık söz sende... :D

:grafikerler:

kerem0209

Üye
Tepki
0
Kardeşim mehmet güzel anlatmış ama yinede üstün den geçiyim. Bilmiiyorum hala ihtiyacın var mı? Ama ister 2 ayrı resim çekil,ister bu adamı kes. Klon, silgi ,fırça 3 lüsünü kullanamıyorsan fazla 2 ayrı resmini çekil paşalar gibi
Sonra karşı karşıya getir. Çok basit gözükür ama herşey uğraştırır. Mutlaka resimler tam uymıcaktır. zaten resmi büyült küçült kontrol paneli var ctrl-P biliyosun ki. Orda sağ tıklayarak çarpıt diyerek yavaş haraketlerle birbirlerine tam olarak bağladıktan sonra,Bu dediğim 3 lü devreye giricektir. Herşey görseline ve efeckt lerine kalmış

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Evet arkadaşlarımız sana anlatmışlar farklı farklı yollar.Uzun zaman da olmuş paylaşalı sanırım altından kalktın işin.. Son halini paylaşırmısın bizlerde görelim..

Yukarı Alt