Arminowaffle broşür çalışmam

adsfenomen

Üye
Tepki
0

Arkadaşlar değerlendirirseniz çok sevinirim..

Tepki
100
merhaba ADSFONEMEN.
çalışmanın menü olmadığını, broşür olduğunu söyleyebilirm.
ama, ilk bakıldığında çok karmaşık geldi gözüme.
nereye bakacağımı şaşırdım. ne verilmek istenmiş bilemiyorum.
wafflenin kendisi mi? internetr sitesi mi? yoksa waffleni kendin yarat mı?

ikinci çalışmanızda biraz daha internet sitesi göze çarpıyor.
ama daha vurucu atraksiyonlar yapabilirdiniz. site adınında hem üstte hem altta iki kere kullanmanız
hoş olmamış, değil mi?
saygılar...

adsfenomen

Üye
Tepki
0
Öncelikle değerli ilginize teşekkür ederim.
Kapak & Dergi & Broşür & Mönü başlığından hareketle burada konu açtım..
Menü çalışmalarımı da eleştirilerinize sunacağım...Broşürün etkisine gelince vurgulanmak istenen internetten waffle siparişi verilebileceği, üstelik kendi isteğinize göre waffle oluşturlabileceği..
Basımı yapılmış bir deneyim olduğu için eleştirilerinize sundum..
Tekrardan ilgi ve eleştirilerinize teşekkür ederim...

danisman

Consultant
Tepki
30
selam adsfonemen;

çalışmanıza baktığım zaman gözü yorucu ve karmaşık bir görselle karşı karşıya kaldığımı söyleyebilirim. Emine hanım'a katılıyorum söyledikleri konusunda. Artı eklemek istediklerimi belirteyim. Zemin turuncu ve üzerinde kırmızı ağırlıklı tonlar kullanmışsınız. Şayet zemin mecburen kırmızı olacaksa çok açık bir turuncu zemin çok daha iyi olurdu. Aslında zeminde çok açık tonlu bir mavi de iyi olurdu (buz mavisi) Üründen daha ziyade çilek ön planda, dikkatimi çeken bir ikinci konu da bu oldu. Yani burada "waffle" satmak yerine "çilek" satmak ön plana çıkartılmış. Sanırım iş zaten teslim edilmiş, yani müşteri işe tamam demiş. Şu durumda yapacağımız incelemeler de aslında boşa gidecek olan tespitler olacaktır. Fakat yeni yapacağınız çalışmlarda bu tespitleri göz önünde bulundurursanız iyi olur kanısındayım. Bir şey daha, şayet internet sitesi ön plana çıkacaksa, sağ kenara veya sol kendara site adını yatay olarak değişik bir zemin üzerine düz bir font ile yazarsanız çok daha etkili olabilirdi. İyi çalışmalar dilerim...

Saygılar...

adsfenomen

Üye
Tepki
0
Öncelikle eleştiri ve katkılarınız için teşekkür ederim. Uzun yıllardır sektörde çalışan birisi olarak böyle bir platformda eleştirilmek ve katkı sağlayıcı tavsiyeler çok mutlu etti beni...
Bu güne kadar bir çok çalışmam oldu vakit buldukça paylaşarak değerli katkılarınızı bekleyeceğim..

Tekrardan teşekkür ederim...

Tepki
0
web sitesini altta ve üstte 2kere kullanmışsın. bence üsttekini kaldır hem karmışıklık biraz olsun azalır. bu arada waffle çok lezzetli görünüyor çekici olmuş:D

dogan_35

Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese merhabalar, iyi çalışmalar
adsfenomen çalışmanda kullandığın çilek karekterini bana mail atabilirsen çok mutlu olurum,
şimdiden teşekkürler.

Yukarı Alt