Aşk Bazen( Saçmalıktır)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Aşk bana göre 2 kişilik saçmalıktan ibarettir, keza evlilik, bu saçmalıklar herkese nasip olmaz, değerini bilmek gerekir. Aşık olun, evlenin falan filan...
(Sakın polemik yaratmasın kimse, fikirler benim, kime ne?) Siz şimdi buna bakadurun, ben de bu sabah derse nasıl kalkacağımın hesabını yapayım, odada alarmı olan ne varsa ayarlayayım derken aklıma geldi: Üniversitede bazı günler derslerimiz 06:30 oluyordu, o derse hiç kalkamazdık ve hep yöntem şu oluyordu: 4 ranzadan 4 kişi, her telefon 1'er dakika aralıkla ayarlı, 1. kişinin telefonu çaldığında o uyanamazsa 2. kişinin telefonu 1 dakika sonra devreye girerdi, o da uyanamazsa 3. kişi, 4. kişi; fakat yine de hep geç kalırdık o derse, her neyse.
Hadi iyi geceler, cici rüyalaaaaaar. (Daha erken eklerdim de hep Burcu'nun yüzünden bu saate kaldım, kız çenesi işte, onlar hiç susmayacaklar.)
Gittiiim!

danisman

Consultant
Tepki
30
Tebrikler sayın Dağdeviren, düşünce güzel, uygulama güzel, aşk güzel, evlilik konusunda bir şey demiyorum...

Fulyam

Üye
Tepki
16
"4 ranzadan 4 kişi, her telefon 1'er dakika aralıkla ayarlı, 1. kişinin telefonu çaldığında o uyanamazsa 2. kişinin telefonu 1 dakika sonra devreye girerdi, o da uyanamazsa 3. kişi, 4. kişi; fakat yine de hep geç kalırdık o derse, "

buna bayıldım....

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler , teşekkürler, teşekkürler.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yok yok, benim burada herhangi bir şekilde cebri müeyyide gücüm yok; haliyle buyruklarda da bulunamam. O isteğim ise, geçmişte aynı şartlara ait mevzularda dikkati konudan uzaklaştıran fikirlerin beyan edilmesi olumsuzluğuna istinaden sadece bir tedbirdi. Siz yanlış anlamışsınız.
İyi günler dilerim.

Tepki
0
Aşkı bulduguna inandıgın zaman düşüncelerin değişir eminim. Aşk her zaman güzeldir. eline sağlık

Yukarı Alt