Bence bir gül birde bülbül yapsan gül,Gülay sende bülbül olsan daha iyi olur komik gelebilir ama orjin bi fikir bence Bülbül ile gül hikayesini anlatmaya gerek yok herhalde
çok teşekür ederim ben bunu msnde atatar değil sevgilime kitap tarzı bi hedeiye hazırlıyorum orda kulanıcam yazıları sildim bencede oturmnuyo
çalışınca bi de fikirler birleşince çok daha güzel şeylerin ortaya çıkabildiğini şimdi çok daha iyi anladım ilk logo ile bunun arasında dünya fark var dimi yardım oldunuz için hepinize teşekkür ederim
sayın hellkeys öncelikle mesajlarınızda flood yapmamaya özen gösteriniz.
bu çalışmaya aslında logo demesek daha uygun olmaz mı?
logonun amaç ve gayesine ters olur bence.
bu sizin için özel bir çalışma, avatar yada aşkınıza bir simge olabilirde logo olamaz.
son yaptığınız çalışma ise biraz kanlı bir şey olmuş gibi ayrıca o eller ne öyle burun karıştırır gibi
bence biraz daha üzerinde durmalısınız.
saygılar.
bakış açımız faklı bence ter ve göz yaşı ayrıca yüzünü okşuyo kız elinin o kısıma kayması normal ama dimi logo konusuda doğru bu haliyle yazlar çıkınca amblem oluyor ama bi kafe yada parfümün adını yazarsakta çokta güzel bir logo olur bence
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.