Aslı börek

lusy99

Üye
Tepki
3
Merhabalar aslı böreğe brosur tasarladık ve sızınle paylasmak ıstedım fıkırlerınız benım ıcın cok önemlıdır bu tasarımdan ne gıbı ders cıkartabılırım ne yanlısm var ne gıbı yol ızlersem calısma kullanıslı olabılır yardımcı olursanız sevınırm
kolay gelsın :)

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
Böyle dik bir çalışmada daracık yan kesitlere börekleri sıkıştırma fikri hiç hoş olmamış, anlamsız kesitler alınmış. Ortada anlamsız uzun bir boşluk... Üstelik iştah açıcılıktan, albeni den çok uzak börekler... Aslı böreğin konseptine hiç uygun değil...

user9

Grafiker
Tepki
80
ankarada iken bi cadde aşağımda idi, elinize sağlık çalışma için, canlanan anım için de teşekkür ederim. :)

lusy99

Üye
Tepki
3
yorumlarınız ıcın teşşekur ederım.
erkal bey keşke bu calısmlarda nasıl bir yol ızleyıp calısmayı kullanıslı bir hale getirmeyide ögretseydınız :) yada bi fikir

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Tepki
470
@lusy99

Çalışmada yapılabilecek doğru tek bir tane olsa elbette söylerim. Yüzlerce farklı tarzda uygun çalışma yapılabilir. Belki daha fazla. Herkesin hayal gücü, zevki, yaratıcılığı, bilgisi farklı farklı. Burada öncelikle gördüğüm (kendi adıma) hataları dile getirmeye çalışıyorum. Zaten bu bir yol göstermedir size. Ama eğer şunu şöyle yap, şu renk yap, şunu şuraya çek dersem tamamen kendi fikirlerimi, tasarım zevkimi size aktarmış olurum. Bu da doğru olmaz. Teknik olarak bir hata görürsem de çözümünü ve nasıl yapılması gerektiğini de belirtirim.

Sl1ther

Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Aslı Börek için yaptığınız o broşür çalışması hakkında pek bir fikir beyan edemeyeceğim.

Ama şunu söylemeliyim ki ; Aslı Börek'in sözleşmeli reklam ajansı çalışanı olarak bir bilgilendirme yapmak istedim.

Daha önceden başımıza sizin yaptığınız gibi işler gelmiş ve halen gelmektedir. Aslı Börek ile aramızda yapılmış bulunan Resmi Reklam Ajansı sözleşmesi gereği her türlü yasal haklarımız mevcuttur ve daha önce uyarısı kişi/kurumlara yapılmış, yasal olarak hakkımız korunmuştur.

Aslı Börek içi denetleme departmanı zayıf olduğundan çoğu zaman farklı şubeler dışarıya iş yaptırmakta ve yaptığımız denetimler sonucu Aslı Börek yönetimi tarafından şubelere ihtar çekilmektedir.

Herkesin emeğe saygı göstermesini rica ediyorum. Kimsenin ekmeğine göz dikmeyelim.

İyi çalışmalar.

Yukarı Alt