@GÜNEL AYVACI
Güzel haber...Tipografiyi size aşılayabilmiş olmak çok sevindirici...Merakla bekliyor olacağım...Teşekkür ediyorum Sayın GÜNEL.
@Erkin KARATAŞ
Merhaba ERKİN Bey...
Böyle bir yorum yapabilmek için çalışmalarımı iyi takip ediyor olmalısınız,ki sanırım öyle,öncelikle ilginiz ve takibiniz için teşekkür ediyorum.Akabinde birkaç açıklayıcı cümle yazayım dilerseniz;
Çalışmalarımda genelde aynı tipografik düzenlemeler yok, çalışmalarım ağırlıklı olarak deneysel tarzda çalışmalar...Alan-renk-tipografik düzenleme-lekesel ihtişama ulaşma çabası vs gibi deneme süreçleri var...İki üç çalışma öncesinde renkleri irdelerken, bir diğer çalışmamda alan derinliği (örnek olarak oluşum adlı çalşma) bir diğerinde lekesel düzenlemeler, bir diğerinde boş alan değerlendirmesi ve göz akışı sağlama çabası vb. deneysel irdelemeler yapıyorum.İlgilendiğim bu tarz çalışmalar çok fazla zaman ve ilgi istiyor,3-5 çalışmayla olacak şey değil, yıllar gerekiyor.Belirli bir tarz ve standart oturtmak için durmadan çalışmam ve bazı şeyleri denemem gerekiyor. Bu işin eğitimini almadan,sadece araştırarak ve deneyerek öğreniyorum.enüz bir tarzım yokken tarz değişikliğine gitmem söz konusu değil elbette.Ancak zamanla bazı şeyler değişecek ve belirli standart ve kalıplara girecektir.Özetle çalışmamı imzalamasamda "bu İNAN KILIÇ işi" denecektir.amaçta bu zaten...
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.Teşekkür ediyorum tekrar.
@Fatih Coşkun
Teşekkür edrim FATİH Bey.