Av tutkusu web sunumu

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
Dergimiz için web sunumlarında kullanılmak üzere bir video hazırlıyorum. Daha önce yaptığım bir reklam sayfasından esinlenerek bir doğal ortam oluşturmaya çalıştım. 2. bölümde de dergi reklamı olacak. Fakat oranın kurgusu ve işçiliği/ses efektleri daha bitmedi. Bu çalışma benim 3. yada 4. çalışmam kısa zamanda çok şey çözmeye çalışıyorum sizin sayenizde.

win7/ after effects + photoshop + premiere

http://vimeo.com/13128453

Yasin Kaya

Üye
Tepki
0
kardeş bi sorum olucak bu yaptığın çalışmada dikkatimi çeken beşinci boyut fragmanlarını yada başlangıcını hiç izledinmi bilmem ama otip bi çalışmamn olmuş yani üst üste katmanlar demek istediğimi umarım anlata bildim şimdi sorum onu hangi programla yapıyosun after effect lemi yoksa adobe premiere ilemi ?

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
@Yasin Kaya

Çok geç bir cevap olacak ama bu tarz bir iş ise kompozisyonu photoshopta oluşturuyorum, layer layer yani. Zaten doğru olan iş yoluda bu.

Daha sonra aftere alıp gerekli animasyon ve filtreleri uyguluyorum.

Daha sonra premiereye alıp, kurgusunu yapıp ses ve müzikleri yerleştiriyorum.

Gerekirse araya soundboth, illustrator gibi yazılımlar da giriyor tabi.

emirkhan

Üye
Tepki
0
merhaba puppet kullanımlarında biraz daha sabirli olmalı ve kare hareket oranına bağlı kalmalısın. İyi kolaj yapılmış bir çalışmada puppet uygulayarak bir seyleri hareket ettirecekseniz anormal deformasyonlar projenin tumunu kötü bir duruma düşürebilir.

mtsstss

Üye
Tepki
0
merhaba arkadaşlar puppet kulanımında daha esnet çalışman lazım biliyorsun ki bi saniyeyi 24 karden veriyor onun için daha esnek olman lazım iyi çalışmlar kardeşim...

Yukarı Alt