pratik amaçlı avatar yaptım yorumlarınızı bekliyorum.
Yusuf Çakmak Üye Kayıt 29 Ağustos 2007 Mesaj 327 Tepki 7 13 Eylül 2009 #1 pratik amaçlı avatar yaptım yorumlarınızı bekliyorum.
Kerim ÖKSÜZ Altın Üye Altın Üye Kayıt 22 Aralık 2007 Mesaj 1.394 Tepki 19 13 Eylül 2009 #2 İnsan vektörleri biraz karmaşık görünüyor zeminde aynı şekilde...insanların nerede durdukları belirli değil. Ama yinede hoş görünüyor
İnsan vektörleri biraz karmaşık görünüyor zeminde aynı şekilde...insanların nerede durdukları belirli değil. Ama yinede hoş görünüyor
Yusuf Çakmak Üye Kayıt 29 Ağustos 2007 Mesaj 327 Tepki 7 13 Eylül 2009 #3 Başta insanlar yoktu da bilmiyorum koyunca hoşuma gitti kaldırmadım animasyon yapamıyordum onun pratik çalısmaları beğendiğinize sevindim
Başta insanlar yoktu da bilmiyorum koyunca hoşuma gitti kaldırmadım animasyon yapamıyordum onun pratik çalısmaları beğendiğinize sevindim
H Hakan D Yönetici Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 20 Haziran 2008 Mesaj 3.382 Tepki 716 23 Eylül 2009 #4 PS'de mi yaptınız? Uygulamanızın estetik yönüne yorum yapmayacağım. pratik amaçlı avatar yaptım yorumlarınızı bekliyorum Hepsini görüntüle... Başlangıç için iyi bir pratik olmuş.En azından frame mantığını çözmüşsünüzdür.
PS'de mi yaptınız? Uygulamanızın estetik yönüne yorum yapmayacağım. pratik amaçlı avatar yaptım yorumlarınızı bekliyorum Hepsini görüntüle... Başlangıç için iyi bir pratik olmuş.En azından frame mantığını çözmüşsünüzdür.