Bakarmısınız Photoshop iLGİLi Hava karartma

Mctaker

Üye
Tepki
0
sLm Herkeze aRkadaslar 1 ay oLdu arıyorum yemn ederm bunu cozcem dıe photoshopda bazı seylerıde cozdum ama bunu bulamadım arkadaslar smdı soyle anlatıyım

BeN arabaların fotografını cekıyorum ve Adamlara atıyorum baızları havayı turuncu yap dıoLar Bana bi onerıde bulunursanız sevınırım Havayı nası karartabılırım ve araba ıcın nası effectler yapabılırım

Mctaker

Üye
Tepki
0
Kardes Renk tonLama meseLa Ornek resimde veriyim istiyorsan Arabaların resmini cekiyorum nikon d3100 kit kulanıorum Lensim fln iyi ama shop konusunda renk tonlamasını bılmıorum mesela arabaya ne tur renk gıder nası shop yapa bılırım bana yardım edıcek warmıdır?

Tepki
0
sanırım hakan dağdevireni tanımıyorsun kendisi pnotoshopta uzmandır :) yani sanırım haklıysam soru işaretlerinin nedeni 1 aydır araman ve bulamaman buna şaşırmış ve kitlenmiş olabilir yalnız anlamadğım bir konu profosyonel fotoğraf makinesini kullnman ve renk tonlamasını bilmemen aslına bakarsan buna bende şaşırdım

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Sorununuza anlayabildiğim kadarıyla yardım etmek istedim.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@emre_ozturk

Merhaba;
emre_ozturk arkadaşım, tevazu göstermişsiniz sanırım, alçakgönüllülüğünüzden dolayı size teşekkür ederim.

Benim o mesajı yazmamdaki sebep:
Konuya yazılan ilk mesajdan hiçbir şey anlamamış olmam ya da anlamamış olmayı seçmiş olmam.

Bir diğeri de sizin de dediğiniz gibi:
"öyle bir fotoğraf makinesi kullanmak, bu işi iş olarak seçmiş olmak ve renk tonlamasını bilmemek" Buna ben de şaşırdım.
Her neyse, Hasan Bey arkadaşımıza yardımcı olmuş anlaşılan, umarım bu bilgiler işine yarar.

nuriQocca

Üye
Tepki
5
Yukarıda arkadaşlar belirtmiş;
Bu tür renk ayarı, kontras, renk modları, ışık, boyut v.b ayarlara Image>adjustments Panelinden ulaşabilirsiniz..
Biraz kurcalarsanız görürsünüz zaten pek zorluğu olan bir şey değil.. Ve en fazla kullanılan aplikasyondur kanımca Image menu alt başlıkları.. Bölgesel bir yere bu ayarları uygulamak istiyorsanız seçim araçlarıyla seçip daha sonra uygulama yapabilirsiniz..

Yukarı Alt