Süleyman Köklü Üye Kayıt 25 Haziran 2008 Mesaj 1.278 Tepki 4 28 Nisan 2009 #2 Balyoz kısmında geçişler sert gibi duruyor ama genel olarak güzel olmuş. Eline sağlık
Yaşar Karadeniz Grafikerler.org Altın Üye Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 3.274 Tepki 75 4 Ekim 2009 #4 @Süleyman Köklü Yine başlangıç olduğundan bir takım kusurlar oluyor elbette, senin de gözünden kaçmıyor Süleyman bey, teşekkür ederim... @asmalıbeyin Teşekkür ederim...
@Süleyman Köklü Yine başlangıç olduğundan bir takım kusurlar oluyor elbette, senin de gözünden kaçmıyor Süleyman bey, teşekkür ederim... @asmalıbeyin Teşekkür ederim...
H Hakan D Yönetici Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 20 Haziran 2008 Mesaj 3.382 Tepki 716 4 Ekim 2009 #5 Bence iyi gidiyorsunuz Yaşar Bey. Böyle böyle birşeyler olacak elbette. Keşke ben de öğrensem şunu. Tekrardan örnekleriniz için teşekküler.
Bence iyi gidiyorsunuz Yaşar Bey. Böyle böyle birşeyler olacak elbette. Keşke ben de öğrensem şunu. Tekrardan örnekleriniz için teşekküler.
Yaşar Karadeniz Grafikerler.org Altın Üye Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 3.274 Tepki 75 4 Ekim 2009 #6 @Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim Hakan bey, Illustrator'de basit ama pratik çizgi ve uygulamalarla nacizane hem öğrenmeye hem öğretmeye çalışıyorum...
@Hakan Dağdeviren Teşekkür ederim Hakan bey, Illustrator'de basit ama pratik çizgi ve uygulamalarla nacizane hem öğrenmeye hem öğretmeye çalışıyorum...
Buse Türüdü Altın Üye Altın Üye Kayıt 5 Şubat 2008 Mesaj 3.395 Tepki 103 4 Ekim 2009 #7 Yaptığınız çalışma da, bizlerle paylaştığınız ders de çok güzel Yaşar Bey.. Ellerinize sağlık, paylaştığınız bilgiler için teşekkürler..
Yaptığınız çalışma da, bizlerle paylaştığınız ders de çok güzel Yaşar Bey.. Ellerinize sağlık, paylaştığınız bilgiler için teşekkürler..
Yaşar Karadeniz Grafikerler.org Altın Üye Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 3.274 Tepki 75 4 Ekim 2009 #8 Ben teşekkür ederim Buse hanım faydalı olabiliyorsam ne mutlu nacizane paylaşmaya çalışıyorum...
Fatih Coşkun Üye Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 2.540 Tepki 31 5 Ekim 2009 #9 Sağlam gidiyorsun yaşar abi yavaş yavaş sindire sindire Senden artık daha karmaşık ve değişik objeler bekliyoruz
Sağlam gidiyorsun yaşar abi yavaş yavaş sindire sindire Senden artık daha karmaşık ve değişik objeler bekliyoruz
Dilek Doğrusöz Üye Kayıt 9 Eylül 2008 Mesaj 1.562 Tepki 25 5 Ekim 2009 #10 pratik anlatımınız için teşekkürler Yaşar bey...