4 güzel olmuş eline sağlık
ama dikkat etmen geren bişey var klise olmasını istemiyosun anladığım kadarıyla ama sıralaman yanlış bakıldığında ism ve firma ismisin bulunduğu yerler değişmeli
5 ve 6 diyen arkadaşlar nasıl bir amaç güderek dediler anlamadım :S 5. çalışmada yani ön yüzde tamamen anlam kargaşası var. Ne nerde kiminle ne yapıyor orda çözemedim :S kompozisyon sıfır. Kusura bakma arkadaşım ama tekrar gözden geçir çalışmanı.. Yorum geç olsa da yorum yazmak zorunda kaldım
Hasan ÇELİK bende seni takdir ediyorum Yorumun güzel açıklayıcı olmuş ama bence benim ne amaçla konuya yorum yaptığıma karışmamalısın. Arkadaş zaten konuyu forumdaki kullanıcıların görüşlerini almak için açmış belliki. Sende yorumunu yapmış gözüne batan şeyleri belirtmişsin. Bende 5. ve 6. çalışmayı hoş bulduğum için. kendi yorumumu yaptım. Ben arkadaşa yardımcı olmak istedim. Forumdaki mesaj sayımı yükseltmek değil.
Teşekkür ederim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.