Beyşehir kent rehberi kitapçık kapak tasarımı

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19

Yorumlarınızı bekliyorum henüz tasarım aşamasında olan bir çalışma...

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Renk tonları hoş duruyor, alt kısımdaki fotoğrafın renkleride birbirini tamamlamış, bir bütünlük oluşmuş. Gözü yormayan güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.

Orta kısımdaki 3 adet fotoğrafın olduğu bölüm hoş durmuyor. Eğer o 3 adet fotoğrafı kullanmanız gerekmiyorsa, profesyonel çekilmiş panaromik fotolardan sadece 1 tane kullanabilirsiniz. (Forumumuzda mevcut) Eğer onları kullanmanız gerekiyorsa, etrafına güzel bir çerçeve ekleyerek ya da polaroid foto etkisi vererek değişik etkiler yakalayabilirsiniz. Kolay gelsin..

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Fotoğraflar Beyşehir'den fotoğraflar bu sebeple kullanmam gerek ama bir çerçeve düşünülebilir haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler Erkin bey

Tepki
31
beyşehir yazı topluluğu güzel olmuş erkin beyin dediğide uygulanabilir
benim bu çalışmada gözüme batan tek yer kapak siyah olacak bence lacivert iç kısımla dış kapağın siyah olması pek uyuşmamış orda farklı renkler deneyebilirsiniz

benim daha önce başıma gelmişti prova çıkış almadan baskı yaptım buna benzer bir gölgeli lacivert ile siyahı karıştırdım ve pek hoş durmadı zemin lacivertle siyah iyi oluyor fakat gölgeli lacivertle siyah pek olmuyor

Yukarı Alt