bi şirket için hazırladığım amatör logo

mr.grafik

Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşım öncelikle başarılar dilerim.....Bir şirket için logo yaptım demişsiniz fakat hangi şirket neye hizmet ediyor tarihi geçmişi nedir sosyal ve kültürel yapısı nedir hedef kitlesi nedir vb.....bir çok faktörü bir arada degerlendirerek logo tasarımı yapmalıyız aslında yukarıda bahsettigim özellikler Afiş Tasarımı için daha uygun olsada Logo Tasarımı için en önce bu şirketin neye kime hizmet ettigi belirlenmelidir....
Logo Tasarımınıza gelince çok bir şey anlamadım logodan ama size tavsiyem üzerine koydugunuz o çizgiyi kaldırmanızdır bence hiç uymamış logo ya yinede başarılar ve teşekkürler....

Tepki
4
forum üyesi arkadadış çalışmalarında başarılar diliyorum fakat logo yapmak bir firmanın en önemli faliyeti olmalıdır yani firmayı yansıtmalıdır çalışmalarında buna dikkat edersen senin için iyi olur

cantayyar

Üye
Tepki
0
yorumlarınız için sagolun sirketin ismine dikkat ettiyseniz vavien yani bir ışık sistemidir.benim yaptığım logoda baktığınızda bi lambaya benziyor ve V harfi kollarını acmış bir insan figürü buda mutluluğu ifade ediyor.

(vavien sistem bir lambayı iki ayrı noktadan açıp kapatan düğme sistemidir)

cantayyar

Üye
Tepki
0
yorumlarınız için sagolun sirketin ismine dikkat ettiyseniz vavien yani bir ışık sistemidir.benim yaptığım logoda baktığınızda bi lambaya benziyor ve V harfi kollarını acmış bir insan figürü buda mutluluğu ifade ediyor.

(vavien sistem bir lambayı iki ayrı noktadan açıp kapatan düğme sistemidir)

Ozgul

Üye
Tepki
57
Arkadaşların dediklerine ek olarak; işin uygulanabilirliğini de hesaba katmalısınız. Şimdi o incecik çizgiler baskıya gittiğinde yok olmayacak mı? Yani hayali, deneme amaçlı da olsa işin tüm aşamalarını düşünmelisiniz ki ilerleyebilin. Basılacak zeminde renkler ve şekiller kaybolmamalı, ekranda güzel görünebilir gözünüze ama iş sadece ekrandaki görüntüden ibaret değil.

Sonraki çalışmalarınızda daha iyilerini görmek dileğiyle, iyi çalışmalar.:)

Yukarı Alt