...Bıdı Bıdı...

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
@elifcee

Siz uğraşmış olabilirsiniz fakat bu işlem bana göre çok basit ve amatör fotoğrafcılar dahi basit bir şekilde yakalayabiliyor.. fakat ben bu resim üzerinden örnek veriyorum.

@elifcee

Konumuzla ne alakası var denizin üstündeki martının? ama şu aralar gerçekten çok yoğunum yeni makinemi alalı 2 ay oldu fakat henüz fotoğraflar çekmeye dahi fırsatım olmadı ama ilk fırsatta sizin için dediğiniz fotoğrafı yakalıyacağım.

elifcee

Üye
Tepki
9
Emre bey Benim alanım grafik tasarım. Fotoğrafçılık konusunda eğitim aldım evet ama uzmanlaşmak ve emek sarfetmek istediğim alan bu değil. Martıya gelince hareket eden bir obje olarak aklıma o geldiği için söyledim. Bizimde amatör zamanlarımız oldu hatta hala amatörüz fotoğrafçılık eğitimi alan arkadaşlarımla profesyonel makinalarda hep manuel çalıştık. fotoğrafçılığın derin bir kuyu olduğunu ve her meslek gibi emek sarfedilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çokta kolay öğrendik hemen çekiverdik dersem yalan. Makinanız hayırlı olsun işiniz keyifli gerçekten. Fotoğrafı da beklerim benim içinde teşvik edici olur belki. Teşekkürler.

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
@elifcee

Evet bu dedikleriniz şimdi katılıyorum bende aslında çok profesyonel fotoğrafçı sayılmam benide makinam idare ediyor o çok iyi ben idare eder birleşince yuvarlanıp gidiyoruz.
Dediğiniz gibi gerçekten dışardan göründüğü gibi basit öğrenilcek birşey değil fotoğraf işi :) müşteriye filan kalsa hele nabıyoruzki bir tuşa basıyoruz makine çekiyor işte :)
ben 2 3 yıldır fotoğrafla uğrasıyorum aslında meslek deyince grafik tasarımcıyım diyorum fotografcılık pek hosuma gitmesede girdiğim her yerde bildiğim için üstüme kalıyor. :)

Bu arada uyumayıp forumda takılan tüm grafikerler.org'a İyi geceler bol tasarımlar :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Emre, senin yaşlarındayken babam derdi ki "Kızım hayatta bazı şeylerde kulağının üzerine yat .. Bilmiyorum aa öyle mi yapılıyor de - Demedi deme üzerine kalır sana yapışır o iş " :D:
bende senin gibi olduğumdan ne kadar berbat bir duygu olduğunu bilirim :D
bu arada iyi geceler Emrecim teşekkürler

Yukarı Alt