...Bıdı Bıdı...

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Mersine de şubemiz açılmış ne güzel h.g. Hümeyra hanım..
Benm bşıma da çok geldi böylesi :D

user9

Grafiker
Tepki
80
İsmail Bey profilime baktımda 09.09.09 dan beri sizlerleymişim aslında ama bu günden itibaren etkinleşiyorum (:) bir yıl kadar mersini temsil etmem devam edecek, bir yıldan sonra inşllh İstanbul Şubesi olacak bu insan (:)

hoşbuluk (:)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
:D ben de dun aksam yasadıgım dıyalogtan bahsedeyim :D
bir pizzacıdayız...

eleman : Aslı SAYILIR
Ben : Buyrun
Eleman : Pizzanızı burada mı yiyeceksiniz yoksa paket servis mi ?
Ben : Buraya alalım.. Teşekkürler..

Eleman 10 dk sonra pizzaları poşete koymuş :D
Aslı hanım siparişiniz hazır .. Teşekkürler ..

Ben dumur ee açıp yiyelim bari :D:

:D bir koşu servis getirmesi kaşla göz arasında takdire şayan :D

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Aramıza h.g. Profilinize baksaydım keşke neyse bilgilendirme için teşekkürler Hümeyra Hanım. Mersinde nerdesiniz? ve neden İst? Sakıncası yoksa tabiki..

user9

Grafiker
Tepki
80
keyfe keder bi durum, e orası evinmiş meğersem :D iki adımda soğuma riskini göze almış olma olasılığı yüksek :D

user9

Grafiker
Tepki
80
@İsmail ÇOBAN

Mersin Merkez' deyim. 5 yıl Ankara Gazi' de okuyup, 1 yıl İstanbul'da kaldıktan sonra Mersinli olmama Mersin doğma büyüme olmama rağmen burada yapamıyorum malesef, kültür olarak çok aşağı raddelerde bir yer, firmalar ile uyuşmamız sıkıntılı oluyor her boyutu ile. Malumunuz grafik tasarıma başlamış olmak İstanbul' a geri dönüşü ziyadesi ile tetikleyen bir unsur, İstanbul'u ne kadar çok sevdiğimi söylemiyorum bile (:)

bu arada sakıncası yok o tarihe rağmen burası için bende her şey yeni başlıyor (:)

user9

Grafiker
Tepki
80
@Aslı SAYILIR

Teşekkürler :) orada da buzlu çay vardır umarım, pizza yemek negzel :grafikerler:

Yukarı Alt