...Bıdı Bıdı...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Günay YUNUS

Bak yine aynı şeyi yapıyor yaa :) Ne güzel aklımdan çıkartıyorum ara ara ... :cool:

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
@Aslı SAYILIR

:) Aslıcım özellikle yaptığım bişi değil ne yapayım :) Ama cidden çok iyi :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Hee walla süper olur.. Günay ne zaman izmir dese içim gidiyor yaa zaafım var o şehre benim :) ee memleket baba tarafından ne de olsa toprak çekiyor can çekiyor :)

user9

Grafiker
Tepki
80
n_n izmir mi? yok ben öle bişi demedim, istanbul olsa olmuyor mu, koloni kurarız hem hep birlikte, hem daha buzlu çay içicez, bizza yicez :)

user9

Grafiker
Tepki
80
herkes otursun oturduğu yerde, olmayanlarda istanbula kesin dönüş yapsın lütfen :) en başta ben ;) o hoo bir sürü işiniz var istanbulda olanlar olarak, evimizin eksiğini gediğini evinizdeki fazlalıklardan araklicaz artık, tabi gönül rızası ile vermezseniz :cool:

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Hümeyra Can

ımm o zaman söyle yapalım once senin hayallerini gerçekleştirelim hem ben hala birşey yemedim :D sonraa zaten bunalacaksın tam o an ben seni izmir e gezmeye götüreyim Aslı dönmeyelim burada kalalım diyeceksin :D hahaha hain pusu :p

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
@Aslı SAYILIR

Kop gel Aslı ilk fırsatta, toplanıp İzmir'e gelin :) grafikerler.org İzmir Buluşması yaparız :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
fena olmaz. Boyozlar kumrular bitti, gitsin pastaneye alsın hemen nefis olur :)
töbeeee :D sen sakar şirini gönder o alıp gelene kadar şirine gelmiş olur.. Hazırlanıyor şu an

Yukarı Alt