...Bıdı Bıdı...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Ahh canlarım benimm... Ben bugün 20 lik dişimi çektirdim neler çektim neler ancak ayıldım yaaa :D
Doktor eli sopalı allaamm acıyor diyorum aa acı yok acı oyle değil böyle olur diyor başka bir tarafına baskı yapıyor ağzımın :D Çenem yamuldu resmen ama olduudaa bittii maşalllahhhhh :D

Hepiciiniizziii çok özledim kaç gündür giremedim göremedim sizi beaa :D

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Teşekkürler Erkal bey korkuyla beklenen büyük gündü çok şükür atlattık...

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
Hava soğuk ama insanın doğasında var olan umut, azim ve sevgiyle soğuk hava bile vız geliyor.

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
Günaydınlar millet Aslı hg ve geçmiş olsun biz de sensiz kahveler içtik şarkılar dinledik tasarımlar yaptık :D

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Gunaydin Ismail can ...Nasil gecti bogazinizdan o kayfeler demeyecegim :) Afiyet bal seker olsun sohbetiniz baki olsun diyecegim :) Sabah gözümü agrı ile açtım kahvaltidan sonra icerim diye aksam yanima almistim ilaclarimi bir agri kesiciyi almamisim :))) Bir ay bana sıcak icecek yasakmış yapılır mı karda kıyamette bu :)) Paşa çayı içiyorum ise bak :)

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
sıcak çay içemiyorsan buzlu çay içeriz bizde dert ettiğin şeye bak :D çok geçmiş olsun bilirim o ağrıyı sancıyı uf fuff uff :(

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
Herkese günaydın :) Güzel bir bizi bekler, sevinçlerimiz dorukta, hüzünlerimiz dipte olsun :)

Yukarı Alt