...Bıdı Bıdı...

user9

Grafiker
Tepki
80
donkişot olasım var benim artık aslı ama ben direk banka soyan bi donkişot olucam yok joker mi olsam acaba daha kestirme gibi :allalla:

user9

Grafiker
Tepki
80
beni başka kızlarla karıştırma şekerim annem öyle davet edildiğin her panayıra gitme dedi v.v

(ne panayırı bu?)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Dönme dolaplar filan varmış... Az döner dünyayı unuturuz demiştim ama sen otur annenle :p Ben giderim züpermen ile :D

user9

Grafiker
Tepki
80
tamam dönmedolapsa hemen gelirim bana tek kişilik bi yer ayır sen süpermenle ben kendimle döner döner dururum artık :) gece gidelim yıldız toplamak istiyorum, aya dokunmak istiyorum, karanlık içinde bulutta kaybolmak istiyorum.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Hümeyra Can

zaten gündüz ne işimiz var balım amaç zaten o ...
Ben uyuyup büyüyeceğim :)
İyi geceler ..

user9

Grafiker
Tepki
80
@Aslı SAYILIR

aslı iyi geceler, seni seviyorum tatlım, merinoscum öğretmenim :) bi çiçek dalına ev kurup orda yaşayalım sabah topladığımız çiğ taneleriyle savaş yapalım. dünya barışını sağlamak için havadan üzümlü kurabiye atalım. sen koş ben yürüyeyim, ben koşayım sen yürü, aynı anda yorulsak da asla birbirimize çaktırmayalım. yarışmalar yapalım en çok aşık olanımız alsın ödül çukulatasını. kendimize bile kahraman olmaktan vazgeçip sadece kendimiz olalım. aslı iyi geceler seni seviyorum tatlım. /ve bana aşk dile :))

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Hümeyra Can

Seni yesem, yemeğe kıyamam .. Öpsem öpmeye.. Aldım kuytuma en güzel yerime varlığınla ısınıyorum... Sadece aşk değil senin için güzel olan ne varsa hepsini diliyorum.. Biliyorsun ki dilediğimizden verme imkanı sonsuz biz dileyelim... Şimdi gözlerini yum, aklına gelen tüm karanlıkları kov kendinden uzaklaş steril ol uyu mışıl mışıl.. Yarın bizi bekleyen çok güzel bir güneş olacak.. Eee o bizi tüm güzelliği ile beklerken biz çıkacağız karşısına .. Güzelliğimizden güç alacak daha da parıldayacak .. Bende seni seviyorum Hümeyram, hümüm, sırma saçlım... Tatlı rüyalar..

user9

Grafiker
Tepki
80
@Aslı SAYILIR

hava bulutlu olsa da o güneşi görmeyeni vursunlar :cool: tabi burda başka bişey daha denirdi de bu kadarı kafi :rolleyes: o hooo daha neler neler :) kuzişim kocaman kalplim gülümseyen yüzüm iyi geceler. :)

Yukarı Alt