...Bıdı Bıdı...

user9

Grafiker
Tepki
80
merhabalar herkese. aslıcım :)) kulaklar hala biraz terelelli ama hayırlısı olsun inşllh :)

user9

Grafiker
Tepki
80
ohhh bu günde birsen tezer olsun - balık esir olsun :))) ımmm ohhhh be ferah hissediyorum kendimi şu an. ne diyordu güzel bir insan "acele etme, acele ettikçe kriterlerini düşürürsün" aferim sana :)

user9

Grafiker
Tepki
80
ne güzel şarkı şu balık esir ve ne güzel yorumlamış birsen tezer.

eet bu günüde atlatalım hafta sonu hoş bir yoğunluğumuz olsun eğitimler vs :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Değil mi ya! Bugün şaka gibiydi benim için...Beklenen çıkış evrakları...Onların imzalanması ve birlikte gelen huzur...Şimdi kaptırdım kendimi ev temizliğine deliler gibi :) Haydi olsun hayırlı uğurlu...

user9

Grafiker
Tepki
80
sindirellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tabiki sen dil benim o n_n en sindirella ben olim zaten annem bile gitti nebişim güzel şeyler sordu senin için :mad: biraz gıcık kapsam senden iyi olar. pis kıs n_n

user9

Grafiker
Tepki
80
eet kendimi hayalet bi kentte tek başıma ilerliyor gibi hissediyorum an itibari ile. herkes nerede. aslı temislik bitir artık o makarna ile helalleş daha fazla sinir etme beni. yaleppim. v.v

ve herkese merhaba forumda olupda yokmuş gibi davranan herkese merhaba.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Forumda olup yokmuş gibi davranan :D ımmm güsell :) Ben işleri bitirdim.. Makarna ile helalleştim.. Demli çay ile selamlaştım ... İşte geldim buradayım :D:
Ayy sanırım artık işsizim :D

Yukarı Alt