...Bıdı Bıdı...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@Tasarim06

Çarşambanın gelişi salıdan belli olurmuş tasarim06 :) Bugünde inanılmaz karanlık bir hava var gökyüzünde :( Pek sevmem böyle kasvetli havaları ben güneş olsa azcık gönlümüze gün doğsa :rolleyes:

Tasarim06

Üye
Tepki
1
valla ne diyeyim ozaman siz en iyisimi humeyra can ;) adli kisinin gecmisini bir göz atin mesela bu foruma geldiginde forum un havasi nasildi o günler deisiklik olmusmuydu önce bi bakiniz sonra zaten hemen anlarsiniz bugün nün havasinin neden öyle karanlik oldugunu :)

Tasarim06

Üye
Tepki
1
ya böyle devam ederse forumdan uzakladirma belki de atilma cezasi alcam , kimse yazmiyo bende flood yapiyorum durmadan [ birazcik forum kurallarini okuddumda :)] bende kizip duruyordum ismimi neden deisdir diler diye hayalet pesinde kosuyorduk meger com mom gibi seyler yazakmis :)
autodesk,adobe crak bulunur :)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Bak ya bıdırdayıp duruyor :) Sana ödev tasarım06 forum kurallarını 10 kez yazacaksın :p şaka şaka korkma :D evet kurallara uyman benı memnun edecektir ama inkar edemem :) Bıdı bıdı adı üstünde bıdırdama alanı.. Bu arada bugün gribin nasıl bakalım

Tasarim06

Üye
Tepki
1
@Aslı SAYILIR

eee artik forum kurallarini biliyoz hosuna da gitmis verirsin artik banada bir tekene üyelik, ya bu arada grip iyi oldu da ates den dolayi bogazim yara olmus yemek yiyemiyorum aclikdan gitcem galiba, öyle bisey olursa forumca fatihalarinizi bekliyorum :)

Yukarı Alt