...Bıdı Bıdı...

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
günaydınlar millet ben hala yoğunum ama inşallah grafiker gelecek bi tane ben rahatlayacağım :D o zaman bıdı bıdı yaparız :D

Tepki
6
arkadaşlar merhaba bi konuda yardıma ihtiyacım var evlilik nedeniyle eskişehire yerleşeceğim ve eskişehirde bulunan arkadaşlarla tanışmak iş konusunda konuşmak isterim

Tepki
6
saol şener mutlu olmak için huzuru bulmak için aşkın yeni adına hayatımın kadınına kavuşmak için kararlıyım yavuz sultan selimin çok sevdiğim bir lafı vardır cesaret insanı zafere korkaklık tehlikeye kararsızlık ölüme götürür bu söz benim hayatta çoğu şeyi başarmama sebep oldu şimdi bir karar aldım ve o kararımın arkasında durabilmek için eskişehire yerleşiyorum ajans mantığı nasıl bilmiyorum orada kayserideyim seçilen kişi değil seçen kişi olmaya çalıştım çalıştığım bütün firmaları referans gösterebilirim bir çok kişi bundan çekinir fakat bende öyle bir sorun yok firmalar kattığım artılardan dolayı seviliyordum şimdi eskişehirde yeni bir macera için gidiyorum bakalım hayırlısı ...

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
1.573
mustafacenik, bende şu sözü seviyorum;

"Mutlu olmak için kendin dışında başka şeylerden beklentin olmamalı (iş-eş-ev-araba vb...),
sebepsiz mutluluk duygusu içinde olmak, sana her ihtiyacını zamanla verecekir."

İyiniyetli ol merhamet/vicdan duygularına kulakver gerisini Allah'a havale et gitsin.

Herşey gönlünce olsun.

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
@mustafacenik

iyim mustafa sen nasılsın cihanı bıraktınmı? başka şehire yerleştin galiba? nuriye iş atmıyon artık herhalde? :)

Yukarı Alt