...Bıdı Bıdı...

elifcee

Üye
Tepki
9
Nasıl olayım aslıcım koşuşturma işte... Özledim valla senle sohbet etmeyi :) Parça için tskler yine seçimlerinde harikasın :D

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Ayıp ettin bu gidişlen ben dj filan da olurum :p
Şaka bir yana bende merak etmeye başlamıştım ama bir yanımda iş buldu çalışıyor yoğundur filan diye konuşmadı değil zaman zaman :)

elifcee

Üye
Tepki
9
Evt yine gönlüme göre değil ama en azından rahatım yerinde :) canım benim ya unutmamıs arkidisim benim :) sen neler yapıyorsun keyifler nasıl ?

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
@elifcee

anam unuturmuyum beaa :) Olsun rahat en önemlisi.. Zamanla istediğin gibisi de olur inşallah..
Bende işi bıraktım..Artık kendimi tümüyle tasarıma verdim... Evdeyim ama 2 ay oldu... Kardeşimi bekliyorum o gelecek yarın hele bir gelsin gitsin bende bakacağım neler yapabilirim diye.. eee bu kadar dinlenmek yeter herhalde.. Bu arada yüksek lisans araştırıyorum .. Grafik tasarım yüksek lisansına alabiliyorlarmış beni.. Alırlar tabi D: Ben olsam bende alırım beni :D neysee öyle işte... Şimdi bir yandan ev temizliyip bir yandan karaoke yapıyorum çok keyifli :D

Tepki
6
selam kardişler :) nasılsınız bakim pazartesiden sora bi kaç gün olmayabilirim aslı hani olurda merak edersen haberin olsun :) ismail hafta sonu görüşelim gitmeden ağa

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
kim ben mi merak edicem :p Şaka bir yana işlerin yolunda gitsin kardeşcaazzıımmmm

elifcee

Üye
Tepki
9
seni almıcaklar da kimi alıcak yolarız onları :D cok sevindim tatlım herşeyin hayırlısı olur insallah :) bende geri sayım sayacı arıyorum varmı acaba buralarda :(

Yukarı Alt