...Bıdı Bıdı...

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@Aslı SAYILIR

@Özgül

inşaallah yarın ramazana kavuşuyoruz,

teşekkürler iyi dilek ve temennileriniz için.

user9

Grafiker
Tepki
80
Evet ramazana yoğun girenlerden biriyim, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum bereket huzur ve sevgi getirmesi duasıyla :)

user9

Grafiker
Tepki
80
@prensiyes

foruma ilk giren biri olarak direk bıdı bıdı yapma isteği, hımmmm bu bir ilk mi ola ki bu forum için ?

her kese iyi hafta sonları beyler bayanlar. Allah herkesin sıkıntısını kalbinden ve ömründen eksiltsin, herkese huzur versin.

prensiyes

Üye
Tepki
0
anladığım kadarıyla ilk :) ama bıdı bıdı yapmak için forumda hiyerarşiye uymak gerektiği aklıma gelmemişti

user9

Grafiker
Tepki
80
tabiki hayır bi hiyerarşi sistemimiz yok :) genelde forumun konsepti sebebiyle tasarm vb durumlara dair yardım talebinde bulunmak için ilk mesajlar atılır. buna istinaden demiştim:)

user9

Grafiker
Tepki
80
Hayırlı sabahlar olsun herkese, güzel hafta başları. 27 şubattan beri evinden uzak olmam sebebiyle resmi olarak canım ANNEM burnumta tütmekte ve sabah uyandığımda onu ne kadar özlediğimi, içim sızlayarak anlamış bulunmaktayım. Annesi hayatta olan ve yanında olan herkese daimi mutluluklar diler, benim gibi uzağında olanların ise tez zamanda kavuşmasını temenni ederim. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

FurkanSmg

Üye
Tepki
3
Ne bıdı bıdı yaptınız masallah 2548 mesaj olmus. :))
Herkese selam

Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.

user9

Grafiker
Tepki
80
Yüzünüzü yıkamaya gitmeniz sadece 10 saniye sürerken,yatağa bağlı yaşayanlar var.Tüm manzarası tavan olanlar var...Şükret arkadaşım ayakkabını giyebildiğin bir ayağın var.Senin kızarak bindiğin otobüse uzaktan bakıp iç geçiren tekerlekli sandalyede ki o adam var.10 saat uyuyup iş yerinde hala esnerken geceyi çocuğunun başında hiç uyumadan bekleyip,ilaç parası için işe giden babalar var.
Sen annenin önüne koyduğu yemeğe burun kıvırırken,pazar dağıldığında çürük domatesleri toplayan kimi anneler var.
İsyan etme arkadaşım annesiz var,babasız var.KIYMET BİL...
Her nefsin tadacağı bir ölüm var...
Şükret haline ki sen bugün uyanırken nefesini yastığında bırakan var ...

herkese güzel mesailer olsun, inşllh güzel haberler aldığımız güzel bir gün olur hepimiz için.

Yukarı Alt