...Bıdı Bıdı...

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Görüşemiyoruz ağalar eyi hoşmusunuzdur? zeeeexxxxyyyyy denklemi abi nerdee? evlendirdinizmi yoksa aaa çok sevindim.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Wayyy, hem ben yokken gelin hem de arkamdan atıp tutun. Neyseki bugün çok komiksiniz size işte böyle:
gülüyoruım :) ...
(Unutmadan bu arada Gümaydin) :)

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Şener abi zeeexxyy nin bayanı çok hoş yok mu kız kardeşi filan sana ayarlayalım :)

zeeexxxyy sanada GÜMAYDIN lar olsun. Ramazanla işleri daha durgun olup kendine zaman ayıranlara selam olsun :)

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Yahu benim için bu kadar uğraşmanıza gerek yok beni ne doktorlar, ne mühendisler, ne GRAFİKERLER istedi de ben beğenmedim :p ... Bana bulduğunuz hatunu daha önce televizyonda seyretmiştim 115. doğum gününü doğum günü pastasının mumuyla sigarasını yakarak kutluyordu :) ...
Birileri matematik dersine kendini nasıl kaptırdıysa benim adımı bile denklem gibi görmeye başlamış, yazıkkk çok kafaya takmış demek ki. Bu kadar matematik çalışana kadar biraz da edebiyat dilbilgisi filan çalışsa daha iyi olurdu mesela "sanada GÜMAYDIN" derken da'nın ayrı yazılacağını bilirdi :) Bu arada "eyimissin" diye sormuşsun iyiyim çok şükür, Ahmet kaya'nın dediği gibi "Bugün de Ölmedim" Herkese hayırlı işler ve işlerinizde kolaylıklar dilerim ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Herkese gümaydın, kolay gelsin hayırlı işler ...
Sokak sanatçısı hem kadın sesiyle hem de erkek sesiyle söylüyor, değişik bir gösteri olmuş ...

Yukarı Alt