...Bıdı Bıdı...

Tepki
234
@ZxxxE
Hoşgeldin dede bey.. : )) Siz büyüklerin görevlerinden biri de biz gençleri düzeltmek değil midir? Hürmetler efenim.: ))))

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Işıl Özeril
"Düzeltmek" benim ne haddime, sadece gençlere seslenilmiş bizim papuç dama atımış ona şaşırdım biraz :) Eskiler şöyle derdi: "Bir gün siz de yaşlanacaksınız" :) ...

Tepki
234
Valla dede lafını sen attın ortaya.. Şimdi de ceremesini çekeceksin paşa paşa..: )) Ha bir de, ben de yaşlanacağım doğru ama ben yaşlandığımda sen nerede olacan o da malum değil mi? : ))) (Aman alınma, şaka yapıyorum.. : ) )

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Dede lafını ortaya attım ama yok sayın dediğimi hatırlamıyorum. Ölmedik yahu yaşlandık :) Sen yaşlandığında ben daha yaşlı olacağım o zaman da sana yaşlılıkla ilgili tecrübelerimi nasıl hayatı daha kolay hale getireceğini anlatırım. Yani o zaman bile bir adım önde olacağım :) Belki önde olmamdan kaynaklanıyordur arkamdan konuşmalar! :p :) ...

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
@Kemal Aksekioğlu
Ben peynirli Trakya helvası rica edeyim olmazsa bol fıstıklı irmik helvası da olur :) Siparişi verim bekletmeyin! artık :) ...

Tepki
234
Forumu kullanmayı yeni öğreniyorum bu biirrrr..: ) (Hani kimi yerde etiket yapıyorlar, sen birini ansan ve o kişi forumda olmasa da sonradan geldiğinde görebiliyor hakkında konuşulanları..)

"Selam gençlik" lafım, hem fiziken genç olanlara hem de kendini her daim genç hisseden arkadaşlara hitabendi, bu da ikiiiii.: )) (E sen ruhen çökmüşsen buna ben bir şey yapamam. Ne edersek kendimize, vır vır uzatırım bu muhabbeti de üşeniyorum.: ) )

Üç ne olsun? Öğrenmeye açığız, no problem.: )))

Yukarı Alt