...Bıdı Bıdı...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
@grapiksel

Günaydın İsmail, ya fontlar ile ilgili geçen gün biri bir soru sormuştu forumda 1000 den fazla fontum var diye verilen cevaplar arasında bir program varmış onunla istedikçe kullanma imkanın oluyormuş bir araştır istersen ;)

gelin gelin kayfaltı hazırlıyorum hepinize yetecek kadar :D: çok mu anaçım ne ana olmadan :D: kahvaltıdan sonra yeni bir alışveriş merkezi açılmış oraya gideceğiz bugün gez gez günü :D
 

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
7 Eylül 2012
Mesaj
647
Tepki
89
@grapiksel

pc için mac te olan suitcase tarzı programlar var font sorununu onla çözebilirsin istediğin font u aktif istediğini deaktif yaparsın ;)
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@grapiksel

CorelDRAW Bitstream Font Navigator 'ü ile adı geçen kasılma ve yük sorunundan kurtulabilirsiniz,
arka plan çalışma mantığı ile fontları sisteme yüklemeden kullanabileceğiniz işlemciye yük bindirmeden Ram 'dan yemeden, fontları klasörler halinde ayrıştırarak zamandan tasarruf etmenizi olanak sağlar, kullanımı çok basit bu eklentiyi biraz kurcalarsanız mantığını çok çabuk kavrarsınız,
şimdiden kolay gelsin, iyi forumlar....
 

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
1.452
Tepki
44
@Murat VARDAR

bu dediğinizden yaptım pc iyice kastı anlamadım birde fontları convertleyince avantgarden fontuna dönüşüyordu bunu hiç anlamadım . ilginiz için teşekkürler.
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Herkese iyi geceler :D Deli gibi gezdim bugün öncelikle marmara park açıldı beylikdüzünde biliyorsunuz deneyim edelim dedik gittik ama çok koordinasyonsuz bir açılış olmuş...Daha içeride işçiler çalışıyor havalandırma sistemleri hazır değil vb.. kötüydü yani :) sonra orası yetmedi biraz da başka yerleri gezelim dedik gez gez gez bu saatte eve girdik iyi mi ? :D Şimdi biraz forumda takılayım bakalım neler olmuş :)
 

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
7 Eylül 2012
Mesaj
647
Tepki
89
@Aslı SAYILIR


her a.v.m. açılışındaki gibi bundada aynı görüntüler daha iç tadilatlar bitmeden bi telaşla açıyorlar gittiğme pişman oldum aynı rezaleti ''marmara forum'' ve ''ora'' a.v.m. lerdede yaptılar :cool: bizde bu saate kadar gezmekteydik gez gez bitmez istanbul :)
 

nuriQocca

Üye
Kayıt
22 Temmuz 2009
Mesaj
219
Tepki
5
@Aslı SAYILIR

Beylikdüzü'de doymadı AVM ye.. Metrobüs üst geçidinin orada inşaa halinde olan yer sanırım.. En son 15 gün önce geçmiştim önünden..
Bir Türkiye klasiğidir ''bitmeden eve girmek'' kurumsallık bizim ülke için geçerli değil o yüzden bana kimse demesin yok şu firmanın hakkını yiyorsun fln diye.. Bu memleketin DNA larında var bozukluk :D Ankara'da kentpark avm nin açılışına gitmiiştim muazzam lüks bir konsept ama içeride inşaat var arkadaşımla ürke ürke girdik içeri kafamıza bir şey düşmesin diye siper yapıyoruz.. Sadece food court' ta bir kaç yemek mağazası açık hatta bir giyim mağazasının önünden geçerken tavan kaplaması yapan usta ölçü alırken metresini düşürdü ''yaguşukluu metröyü uzatabileceğmüü'' dedi.. Tabi dedim merdive çıktım uzattım.. Biraz daha dursam 'tut bakalım ucundan işe yara' diyeceğinden korktum :D Velhasıl enteresan memleketiz n'palım böyle kabullendik.. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez durumuna düşmeyeyim :clap2:
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Dünün yorgunluğunu ancak atıp gelebildim :) Arkadaşlar cepten foruma giremiyorum kullancı adı ve şifremi girdiğim halde sizde yaşayan oldu mu bu durumu ?
 
Yukarı Alt