aldım aldım Emre nasıl oldu biliyormusun benim nişanlı G.Antepde ya görüntülü konuşma ile bağlandık sonra ben gösterdim ona oda okey verdi ama yarım saat sürdü yok o olmaz bu böyle şu şöyle amaann ama sonunda aldık dikilmeye başlanacak benim eksik bitti gerisi hanımefendi de
o kadar ekmek gönderdim sana : hayırlı olsun İsmail ya çok şükür tamamladıysan ayy ne kadar güzel duygular şu an yaşadıkların... Allah daim etsin cnm yaa
İsmail bana inan seni gerçekten ama gerçekten çok iyi anlıyorum, neyse tamamladıysan atlatmışşın ben o işlerin yarısındayım daha Geçen gün bir hata yaptım Schafer bizim müşterilerden biri Nişanlımı Showroom'a soktum 3 saat orda dolandık :=)
Emre ben yarım saat le kurtulmuşum nisan ayında kiracı çıkınca boya işleri falan çeyizdir herşey beni bekliyor off aman düşünmeyeyim şimdi iş zamanı Emre buldum bi yerden ama berbat bir resim düzeltip tasarlıyacağım paylaşırım teşekkürler bu arada Emre
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.