Bina giydirme çalışması ; Arkadaşlar çizimler kendime ait birşeye benzettim sanırım ama gördügünüz hataları paylasırsanız müşteriye gitmeden düzeltmek isterim
Giydirmeden ne anladıgımıza baglı olarak değişir arkadaşım, siz dijital baskı anladıysanız öyle değil kompozit ve silikon cam kaplamaktan bahsetmekti amacım ve anlayan arkadaşların yardımcı olacağını düşünmüştüm konuyu açarken örneğin şener bey anlamış ki fikir vermiş. eleştirilerimizde sadece eleştirmek için birşeyler yazmak yerine pozitif yönde fikirler vermenin birbirimize daha faydası olacağını düşünüyorum
5213 kompozit kaplamayı giydirmekten saymamış Anlaşmazlık buradan çıkıyor. Ön tarafın sağ alt köşesinde kaplama hatası var, Photoshop'ta 1 dk. da düzeltilir. Şener'in bahsettiği detaylar önemli ve bu yansımalar sonucu kompozitte de renk farklılıkları olmalı. Perspektif bakışında sanki genel olarak bir hata var. Arabanın ön tarafı daha yukarıda gibi duruyor. Yolun bize bakan tarafı daha geniş olmalıyken tam tersine ve abartılı bir biçimde diğer taraf geniş olmuş. Firma isminden de bir iki harf açık olsa yazının nasıl durduğu hakkında da fikir edinmemize yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ...
Yazı üzerinde değişiklik yapamayacağımız için direk firmanın kendi karakterleri ile yapılacagı için görmenizin önemi olmadığını düşündüm Arkadaşlar fikirleriniz doğruldusunda düzeltmeleri yaptım teşekkür ediyorum sizlere, bu gün görüşmemiz var umarım olumlu gecer
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.