Bina üstü text yardım

Tepki
0
merhaba arkadaşlar
benim sorunum şu aşağıdaki resimdeki beton zemine bir yazı ekleyeceğim fakat yazı hem beton eksenine uygun olmalı hemde oraya sonradan konulduğu belli olmayacak kadar iyi kamufle edilmiş olmalı yani bütünün parçasıymış gibi bir diğer sorum ise vanishing point ile ilgili bu yöntemle bina camlarının üstüne giydirilen bir resmin orada sırıtmaması için ne yapabilirim. bahsettiğim resim altta

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Tepki
100
Resminizin üzerine ne yazmak istiyorsanız yazınız.
Üstte Property barda oluşan

Create Warped Text ile yazınıza perspektif veriniz. Buradan renk tolamasınıda hemen solundaki
renk kutucuğunu tıklayarak da yapabilirsiniz...
Sonra Sağ tarafta bulunan Layer pencerenizden aşağaı açılır küçük ok işaretini tıklayın ve
Color Burn uygulayın...
Diğer seçenekleri de deneyebilirsiniz...

Tepki
0
@Emine Şahin

teşekkür ederim ama warp tool istediğin gibi büyük eğmene müsade etmiyor bildiğiniz gibi yani belli değerleri girerek ve warptaki hazır değerlerden faydalanarak yapmakta olduça zor çünkü alan düz yada yuvarlak değil bir eğik şeklinde standart warpla ben halledemedim renk meselesine gelinede color burn ne yazık ki en ufak bir değişim sağlamıyor.

Tepki
100
Sizin olmuyor dediğiniz yöntemle hazırladım.
Belki istediğiniz sonuç bu değildir. Ancak biraz kurcalamanız gerek.
Yazınız seçili iken de CTRL tuşuna basarak biraz kenar tutamaçlarıyla oynayarak perspektifi düzeltebilirsiniz.

3RD3M

Üye
Tepki
0
yukardaki yazılar o zemine uydugunu düşünüyormusunuz arkadaslar arkadasımıza yeterli yardımda bulunulmus degil bak kardeşim yazıdaki gölgeyi ince tut duvardan renk al yazı rengini o renk yap opacity ver birazda yazıya bak göreceksin uyumu

Tepki
100
@3RD3M
Eksiklerimizi tamamladığınız için teşekkürler.
Ancak sizin cevabınızda daha yazıyı oturtamayan bir arkadaş için yeterlidir.
Elde somut bir örnek olmayınca ancak yol gösterebiliyorum.
Sanırım örnek resmi iyi incelemediniz. Buradaki ışığa dikkat ediyor musunuz?

3RD3M

Üye
Tepki
0
Emine hanım sakin olun yav :) bu kadar kızacagını bilsem bişe demezdim

Tepki
0
@Emine Şahin

Aslında teşekkür edip kapatmıştım konuyu ama damarıma bastın daha yazıyı oturdamıyor diyip
ilk mesajımda ne yazıyordu

merhaba arkadaşlar
benim sorunum şu aşağıdaki resimdeki beton zemine bir yazı ekleyeceğim fakat yazı hem beton eksenine uygun olmalı hemde oraya sonradan konulduğu belli olmayacak kadar iyi kamufle edilmiş olmalı yani bütünün parçasıymış gibi bir diğer sorum ise vanishing point ile ilgili bu yöntemle bina camlarının üstüne giydirilen bir resmin orada sırıtmaması için ne yapabilirim. bahsettiğim resim altta
özellikle ne yazıyor oraya sonradan konulduğu belli olmayacak kadar iyi kamufle edilmiş anlatabildim mi. Artı eksende o kadar basit değil yukarıdaki arkadaşların yolladıklarınada bakarsan ne eksen ve eğimin nede rengin olmadığını görürsünüz.

Teşekkür ederim.

Yukarı Alt