@bycagri
Beyfendi öncelikle şunu belirtmem gerekir, açtığınız konuda '' Şirketimiz Adına Yaptığım Bir Çalışma ' şeklinde yazınıza başlarsanız sadece ben değil herkes profesyonellik bekler. Olması gerekende budur. Nitekim;
gerçekten bende çok şaşırdım öyle bir eleştiriye Hakan Bey ama bunların anlamını gerçekten bize ilk soran siz değilsiniz. Bilardoyu bilirsiniz, bilardo hayata 3 top oyunu ile başladı ve üç şekilde; Duruş, Tutuş ve Vuruş. Bu üç amacı biz kendimize göre uyarladık. Duruş: Firmamızın asaletini gösteren saygı biçimimiz. Tutuş: Firmamızın kadrosu ve bakış açısı ile müşteri sahasını etkilemek ve elimizde tutmak. Vuruş: Bu iki amacı birleştirdiğimizde ortaya çıkan ürünlerimizi gururla sunmak.
Burada yazdığınız gibi kendinizi bir firma olarak adlandırıyorsunuz. Fakat yaptığınız yahut yapmaya çalıştığınız çalışma Acrez HD' nin Cinema 4D Tutorialları adı altında paylaştığı ufak bir proje. Şimdi bununla üstteki yazdıklarınız uyuşuyor mu Allah aşkına ? Bir firma iseniz ve kendinizi
Biz diye tanıtıyorsanız firmanızın belirli departmanları vardır demektir. Siz bu şirketin hangi konumundasınız ve yaptığınız şeyi hangi amaçla yapıyorsunuz ? Ben bu videoyu örnek gösterdim ve sizin yapmanız gereken sadece bundan pay çıkarmaktı. Kendinizi öyle bir savunmuşsunuz ki bu işleri bilmeyen birisi neredeyse inanır. Cinema 4D' yi yeni öğrenmeye başlamış olabilirsiniz hiçbir problem yok, hatta bu güzel birşey. Fakat çalışmanızı paylaşım biçiminiz tutarlı değil. Kurumsal firma edasıyla bir konu açıyorsunuz fakat yaptığınız çalışma internetteki tutorialler ile yapılmış bir çalışma. Eğer bunu
'' Merhaba, Cinema 4D ile yaptığım yeni bir deneme çalışmam '' şeklinde paylaşsaydınız ne ben bu konuşmayı yapmak zorunda kalacaktım, ne de siz bu 3 Top hikayesini anlatacaktınız. Özel mesajınızıda okudum bunu belirtmek isterim, üstünlük çok çalışmayı gerektirir ben kimseden üstün olamam. Başarılar diliyorum, fakat keşke tanışma bu şekilde olmasaydı. Eğer eski mesajlarımı okumuş olsaydınız, forumda ki üyelik tarihimden itibaren kimseye
bu tür bir eleştiri yapmadığımı görecek olurdunuz. Yinede herşeyden pay çıkarmak lazım. Ben bu konudan bir pay çıkardım ve sizide pay çıkarmaya davet ediyorum.
Çalışmalarınızda başarılar, inceliğiniz için teşekkür ederim.