Bir harita tasarımı hakkında sorunlarım

Tepki
0
Merhaba;

Normalde grafiker olarak reklam afiş tasarımları yapıyorum elime daha önce animasyonlu bir iş gelmemişti bunu size danışmak istedim. bir türkiye haritası yapacağım tüm iller değişik renklerde yapılacak fakat isteğim şu örneğin afyon iline mouse ile geldiğimde veya tıkladığımda o ile ait bilgiler yine aynı sayfada bana gösterilecek bir baloncuk açılarak veya farklı bir popup pencere açılarak yani aynı sayfadan ayrılmadan yapmam gerekiyor bunu isteyen kişi bilgisayarında buna her an bakabilecek olması gerekiyor. istediği zaman o ile mouse yi getirip orada çalışanları veya bilgileri görmesi gerekiyor bunu hangi program ile yapabilirim ve nasıl yapabilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar.

srkın

Üye
Tepki
19
flash player cs5 ile yapabilirsiniz tasarımlar hazırsa yapımı kolay bi kaç satır kod...

Tepki
0
Henüz başlamadım flash ile yapacaksam tüm şehirleri ayrı ayrımı resim alıp kaydetmeliyim komple tek sayfa olarak haritayı tasarılarsam sorun olurmu

srkın

Üye
Tepki
19
tek tek uraşmanıza gerek yok eğer corel drawda haritayı cizerseniz yada resimi keserseniz o şekilde flaşh a atarsanız olur ayreten uraşmak istemiyosanız bu şekilde normal türkiye haritasını flaş a tatıp tek tek şehirleri flash ta işaretleyip üzerine gelince renk değişimi yapabilrsiniz ...

Yukarı Alt