Bir Logonun Evrimi

CemilAL

Üye
Tepki
25
Niye logo olmasın ben onu anlamadım. :D Yazık o kadar üstüne gitmeyin. :p İlluminati çağrıştırıyor diye mi garip acaba.

Hatta bu çok fazla benziyor benimkine. :D Garip bir durum ama örnek işte.

İlluminati mi şimdi bunlar? Diğer konuya gelirsek, şu baş harfler meselesine. Zaten öyle ama biraz şekli değiştirilmiş hali fark edebilesiniz diye aradaki aşamaları koydum işte de koymaz olaydıımmm, elektrik çarpsaydıda aradakileri yapmasaydıımm. :p

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bu garipliği yaratıklık ile ilişkilendirdiyseniz:

Şahsen ben öyle göze, kulağa takmam, saçma olur zaten, bakış açısındaki niyet önemlidir, ben bu logo olmamış da demem, olabilir, yalnız sizin lanse etmek istediğiniz şey ile bu logo birbirlerine uyuşmuyor, anladığım kadar siz adınızdan yola çıkarak bir tipografik bakış yaratmak istemişsiniz fakat finalde biz göz ortaya çıkmış, ilk amacınız finalde ad soyad ile başlayan tipografiden uzaklaşmış. Neticede bir göz ve kaş var sonuçta ortada, ya da balık.
Ha siz buna diyorsanız ki "bakın adım ile başladım fakat finalde sembolik bir logo yarattım, aha balık oldu" o zaman sorarım, bu balık hangi denizin (!)?...

CemilAL

Üye
Tepki
25
Evet o doğru ona bir şey diyemem, amaç o harflerden göz yapmak değildi zaten, tesadüf eseri oldu. :D Yine bile benim bunu buraya koyma amacım "bakın adım ile başladım fakat finalde sembolik bir logo yarattım, aha balık oldu" değil, yeni başlayanlara, bakın tekrar söylüyorum "yeni başlayanlara" nereden nereye gidilebileceği hakkında fikir vermek. Yani "yeni başlayan" birisi gelip diyebilir ki, bak A ile L harfi böyle birleşince oluyormuş, c harfini biraz daha keskin yapabilirmişim, 3 harfi birleştirip tek şekil yapmak aklıma gelmemişti bunu da deneyeyim bakıyım. E böyle olunca ne oluyor, yeni fikirler edinmiş oluyor. Önemli olan benim nereden nereye evrim geçirttiğim bir yaratık değil. Logo da mühim değil, öyle olsa koyardım sadece logoyu. Gerçi o zaman da tamamlanmamış resim olurdu ama neyse artık :p

Yukarı Alt