Bir Resim Çizimi...

Durum
Konu kapatılmıştır.

Reaction

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar az önce eşimden bir çocugumuz oldugu haberini aldım ve eşime bir sürpriz hazırlamak istedim :)

Biz eşimle liseden beri bereaberiz üniversiteyide birlikte okuduk ve suan bir çocugumuz olacak. Liseden beri evlenme hayali kurarız ve aklımzda bir tablo vardır biz evlenince bebeğimizi severken tatlı bir tabloyu hayal ederdik hep. Şimdi ben bu hayalimizdeki tablo tarzı birşeyi adobe photoshop yada illistrator programıyla çizdirmek istiyorum bilgisayar ortamından. Mesela http://www.herice.com/mail/4080/1.jpg ancak bizim resmimiz şöyle olacak. Bir yatakta anne ve baba yatacak aralarında bebekleri olacak birde ben size eşim ve resmimi vereceğim o portrelere benzetmeye calısacaksınız. Tamamen bilgisayar ortamından. Fiyatlarınız bekliyorum arkadaslar yapabilirm diyen arkadaslar pm ile msn adreslerini yollarsalar görüşelim teşekkürler :)

HİLL

Üye
Tepki
0
İyi günler dediğiniz çizimi yapabilirim.. Yanlış anlamadıysam resmi yollayacağınız için onu illistrasyondan yapabilirim ve dediğiniz gibi bir çizim resmi olarak.. Eğer bütçeniz varsa 250 Tl ??

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt