Biraz Da PS(Sony Kulaklık Çizim)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Biraz da PS(Gel-Git Akıllıyım Da)

Tasarım Fikir Çizim Komple Benim.

Tepki
7
Hakan Bey çalışmanız güzel olmuş lakin hem

Tasarım Fikir Çizim Komple Benim diyosunuz o zaman neden HAKANY :D değilde sony markasını kullandınız ?

Tepki
4
iki kulaklık arasında ışık farkı mı var? bir de L ile R aynı orantıda yerleştirilmemiş gibi. gerisi güzel. eline sağlık

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yorumlarınız için teşekkürler. Hatice hanım haklısınız marka bana ait değil tabiki. Yalnız tasarım Çizim Fikir Sıfır demiştim.Ben burda marka değil markaya model yarattım bahsettiğim sıfır olayı biraz bu model olayına tekabüldü.Ama yine de markanin bana ait olmadığını belirtmeliydim burada haklısınız. (Telif Hakkı Nedeniyle)

Süleyman bey ben önce sağ kulaklığı komple çizdim sonra klonlayıp sola yerleştirdiğimde üzerindeki ışık otomatik değişti benden değil PS den kaynaklandı o fark.Şuan ben de işkillendim ve baktım blendingde soldaki ışık 135 decereden vuruyor sağdakinde ise -135 dereceden vuruyor.
Mic kopyasını sola çekince PS bu değerleri vermiş.

L ve R konumları ise ona da tekrar baktım uyarınız nedeniyle ama grid modda kordinatları birbiriyle tutarlı görünüyor.Belki gözünüze öyle geliyordur.

Eleştrileriniz için çok teşekkür ederim çalışmamı yeniden inceleme imkanı buldum sayenizde.

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Gerçektende ışık farkı görülüyor ama bu çalışmanın güzelliğini bozacak büyüklükte değil:)
Ellerinize sağlık Hakan Bey, yine güzel bir çalışma..

Yukarı Alt