Yalnızlığı ifade etmeyi çok seviyorum. Sizin profesyonel yaptığınız işi ben amatör yapıyorum. Bu yüzden kötü tepkiler alacağımı biliyorum.(olmamış,yanlış ışık,yanlış lens seçimi,vs. ) Olsun amaç gelişmektirmek kendini
Sayın Ünal Er, neyi nasıl yaptığınızdan daha çok yapabilme gücünü kendinizde bulmuş olmanız daha mühim. Ayrıca yapmış olduğunuz çalışma hiç fena değil, daha güzel çalışmalarınızı da bekliyoruz...
çalışmanız hoş gözüküyor ünal bey ama ayakkabının çift olduğundanmıdır bilmem bana yanlızlığı değilde beraberliği ifade ediyormuş hissi uyandırdı.
emeğinize sağlık
Sayın Danışman bey
yorumunuz için çok teşekkür ederim.Ben alınması gereken mesajı aldım. Tekrar teşşekkür ederim.Şimdi daha çok iştahla fotograf çekebilecem.
@yakan
ortada iddalı bir şey yok. ben yaptığım resmin sizden daha ii yaptım demiyorum. ne kadar profesyonel olursam olayım butür bir cümle kullanmam.Yanlış anlaşılma olmasın lütfen
@Nurdan Çil
nurdan hanım bu resmi çok kişiye gösterdim.Çünkü ilk göz ağrım diyebilirim.Ama şu bir gerçek ki kime gösterdiysem herkez farklı yorumlar yaptı.sanırım insanın o andaki ruh haliyle benimseniyor. Mesela siz mutlu olduğunuz için belki beraberlik ile ilgili bir yorumda bulundunuz.umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Bu arada teşekkür ederim yorumun için
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.