@Hasan Güner
Çok kiyi anlıyorum
Zahmet edip yorma kendini diyorsun.Sade anlat cafcaflı , janjanlı olmasın, efekt olmasın diyorsun
Eyvallah..Baştan ne olduğunu, niye hazırladığımı belirttim. Ama şu anda ben profesyonel bir kimse değilim. Olmak gibi bir derdim endişem de yok..
Sadece kişisel çalışma benimkiler.Bazan eş dost talepte bulununca istedikleri evsafta çalışmalar yapıyorum..
Yoksa ben de bilirim ve isterim bir harf ile bir vektörel basit bir çizgi ile vb Profesyonel Logo, Amblem yapmayı ve onunla da çok şey anlatıp zihinlerde kalmayı..Henüz ona gelmedim. Şu janjanlı, efektli işlerden bir hevesimi alayım
..Sonunda varıp varacağım yer sadeliktir
Yakında onlardan da hazırlayacağım.. İlginize bilginize..Tabi yine kendim için profesyonellik falan gibi bir sebeple, beğenilme endişesi olmadan..Mesleğim grafikerlik değil.Ben sadece ve sadece bir Amatörüm.. Kişisel çalışmalarımı da paylaşıyorum..Beğenen oluyor beğenmeyen oluyor hepsi de sağolsun..Yapıcı eleştiri yapanlar oluyor, yıkıcı eleştiri yapanlar hatta dalga geçenler (!!!) bile oluyor, hakaret edenler de var tabi.. Keyifleri bilir..
Kısaca Başlıkta da belirttiğim gibi bunlar KİŞİSEL ÇALIŞMALAR başka da bir şey değil. İnşaallah bir gün biz de Basit görünümlü Çömez yapmış zannedilen çalışmalardan yaparız
İlginize Teşekkürler