Broşür çalışması (yaprak döner)

Tepki
67
Beyaz yazılara verdiğin kırmızı stroke siyah olmalı. Yazılar okunmuyor.

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.621
Üzerinde biraz daha çalışılması gereken bir çalışma. Benim merak etiğim "Dürüm EKMEK Tavuk Döner" nedir? ...

CemilAL

Üye
Tepki
25
@Murat Güler
Yok artık babannemin siyah storke u. Ben bile gözlüksüz okuyabiliyorum o yazıları, adam gelecek oraya ittirikten siyah kontür koyacak, uyumun içine büyük tuvaletini yapacak ki yazılar okunsun öyle mi? Onun yerine yazıları daha insancıl büyüklüklere getirirsen daha mantıklı bir çözüm olur bence. Böyle dünyanın en kendinden emin en çok tasarım bilen insanlarının siyah storke nidalarına kulak asma. Çünkü onlar tasarım biliyorlar, çünkü onlar öz güvenin doruğunun üstüne oturmuşlar. Açıklamalarıyla seni kendinden geçirirler. "Yazı okunmuyor." Çaaattt, siyah storke. Yapıştır hemen. Çünkü dünyanın en tasarımsal öğesi, "siyah storke". Siyah kontür de değil siyah storke, ısrarcıyım, siyah storke. Yap ve o harika görüntüyü arkadaşımızın gözüne başına sok rica ediyorum. :D Eleştiri dediğin bilgi verici olur, adam gibi olur. Kızarsın kırarsın ama işe yararsın. Sebepsiz yere veya anlamsız sebeplere kendi ufacık hayal gücümüzle çözümler üretip sunmayız. Mantıklı olmayan çözümler zaten hiç sunulmaz, kaş yapacam diye adamın beynini burnundan getirmenin manası yok.

Berk Tuna

Üye
Tepki
1
Herşey çok güzel olmuş tebrikler. Fakat "İskender tavuk Döner" yazısında bir hizalama hatası var galiba yoksa bana mı öyle geliyor.

CemilAL

Üye
Tepki
25
Herşeyhiçbirzamançokgüzelolmaz. :D Ayrıca onu fark etmeni sağlayan başka bir problem daha var orada, belki kasti yapılmıştır bilemiyoruz, ilgilenmeyen birinin takmayacağı bir problem. Ama bizi oraya çekiyor. Muhtemelen o listeye bakan ilk ona baktı. Belki de yanılıyorum ama bir sormak lazım, fiyat listesinde ilk bakılan fiyat hangisi oluyor acaba şu an. :D

görseliz

Üye
Tepki
18
bütün yorumlarınız için teşekkürler fiyat listesindeki hatalarımın sayenizde farkına vardım tekrar çalışıcam teşekkürler.

görseliz

Üye
Tepki
18
@ZxxxE
programı çözmek için hayali broşür yapınca dürüm ekmek te hayli çıkmış sanırım:)

Yukarı Alt