@Murat Güler
Yok artık babannemin siyah storke u. Ben bile gözlüksüz okuyabiliyorum o yazıları, adam gelecek oraya ittirikten siyah kontür koyacak, uyumun içine büyük tuvaletini yapacak ki yazılar okunsun öyle mi? Onun yerine yazıları daha insancıl büyüklüklere getirirsen daha mantıklı bir çözüm olur bence. Böyle dünyanın en kendinden emin en çok tasarım bilen insanlarının siyah storke nidalarına kulak asma. Çünkü onlar tasarım biliyorlar, çünkü onlar öz güvenin doruğunun üstüne oturmuşlar. Açıklamalarıyla seni kendinden geçirirler. "Yazı okunmuyor." Çaaattt, siyah storke. Yapıştır hemen. Çünkü dünyanın en tasarımsal öğesi, "siyah storke". Siyah kontür de değil siyah storke, ısrarcıyım, siyah storke. Yap ve o harika görüntüyü arkadaşımızın gözüne başına sok rica ediyorum.
Eleştiri dediğin bilgi verici olur, adam gibi olur. Kızarsın kırarsın ama işe yararsın. Sebepsiz yere veya anlamsız sebeplere kendi ufacık hayal gücümüzle çözümler üretip sunmayız. Mantıklı olmayan çözümler zaten hiç sunulmaz, kaş yapacam diye adamın beynini burnundan getirmenin manası yok.