Bu Aracın Vektörel Çizimi Lazım Arkadaşlar

Tepki
3
Ustam google dan combo blueprints yaz sonra bulduktan sonra resmi at ıllustrator e veya corel e hangisini tercih ediyosan çiz üstünden daha kısa sürecektir işin :)

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Canberk YETKİN

zaten öyle yaptım belki bir umutla sordum ama :D kimseden ses çıkmadı
bitince ekleyeceğim buraya

Tepki
3
Güzel olmuş elinize sağlık mesela yandan görüşünüşte aracın kaputunun gözüken yerde yine sticker var ama gözükmüyo oralarda olsa çok daha güzel olurdu :)

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
bu kaba taslak müşteri görsün diye o kadar ayrıntılı biraz zor :))))

Tepki
0
Öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş. Yanlız birşeyi ifade etmeden duramayacağım. Şahsen aracın üstündeki fotoğraflara hızlıca bakınca bir dondurma aracı havası verdi bana. Bu canlı renklerinden kaynaklanabilir. Dikkatlice inceledikten sonra bir yemek aracı olduğunu anlıyorum. Bu aracın sokakta belli bir hızda haraket ettiğini de düşünürsek büyük ihtimalle şöyle hızlıca görme imkanı bulabilenler de aynı şeyi düşünebilir.

Benim kanımca Tasarımınız harika olmuş fakat fotograflar ya renklerinden kaynaklı yada konuluş biçimlerinden, pek anlaşılmıyor.

Birde arabanın arka kapısında çorba kasesinin altındaki yemekte yemeğin kendisinden çok alimünyum folyosu gözüküyor ki o kısım zaten arabanın plastik çerçeveleri tarafından bölünmüş drumda. Bu durum da onun uzaktan leke olarak görülmesine yol açabilir.

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
@Webbwarrior

işi yapılan firmada yok yok herşey var o yüzden böyle birşey yaptım.
çok eski bir firma biliniyor ilk defa reklam yapan bir firma olsa dediklerinize
katılacağım ama durum öyle değil yorum için teşekkürler

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Tepki
45
çok şık işler bence bir konu açıp bunları ayrıca yayınlayın
şahsen ben şans eseri gördüm aracın giydirilmiş halini
elinize sağlık

Yukarı Alt