Bu bir grafikerler hikayesidir

Tepki
10
Behçet abin kurban olsun sana tabi oğlum gel al ne istiyosan diyo samimiyetle gülerek :D

(acilen konuyu değiştir yoksa fena olabilir :D )

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
O anda yanından jale geçiyomuş neyse abi sonra konuşuruz diyip telefonu kapatmış :D ( Deli sorunlu insan can çekişiyorum burda resmen ne yazsam diye :D :D :D )

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
( :D siz aşmışsınız yaa )

Bakkal Nuri ; Tabi gel Hallederiz demiş pis pis sırıtarak ;) .. Ama libya parası? dedi içindeki ses..
( :D :D :D hahaha )

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Yine bir kararsızlık içinde kaldırıma oturup düşünmeye başladı :D

(Göbek adı Behçet asıl adı Nuri olan bakkalın göbek adı mahmut olan gerçek adının henüz bilinmediği hayali kahramanımıza yardım etmek isteğiyle konu çok farklı yönlere kaymıştır. Ben toparlayamıyorum artık :D :D )

Ndesign

Üye
Tepki
51
Nerden buldum bu libya dinarı nı ya diye serzenişte bulunuyordu kendisine :)

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Birden yine telefon çalar ve işe alındınız der telefondaki kibar sesli kız :D :D :D ( Bundan sonra hayatı tamamen değişecektir ama farkında bile değildir :D )

Tepki
10
(Hahahaha :D koptum resmen dağıldım varya bi senaryo bu kadar brezilyavari olabilir :D)

Ünlü olma düşüncesi tüm ruhunu biranda rehin aldı ve bi türkü patlattı oturduğu yerde.. "mavi mavi masvami gözleri boncuk mavii bir gördüm aşık oldum şu gelen kimin yari ..." :D

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
İşe alınmanın verdiği heyecanla şarkısını söylerken birden yanından geçen bir bey kartını uzattı ve dediki yakınlarda matbaacı var mı kardeş ? :D :D :D

Tepki
10
Abi şurda ağız tadıyla bi şarkı patlattık yani sağol çok güzel sabote ettin, elin dert görmesin dedi sinirle ve ekledi git şurdaki manava sor :D

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
( hahaha koptum işle güçle ilgilenemiyorum mahvoldum :D )

Sola dön ileri git 100 metre ilerde karşına çıkan balıkçıya sor onun bilgisi daha iyi dedi gülümseyerek :D Libya Dinarını bozdurmam lazım...

Yukarı Alt