Senin o kötü emellerin yok mu zaten, sen sinsi ve kötü olan karaktersin bu filimde , yerini bil adam : )
O kankine de senin vesilenle şunu iletiyorum, onu hep geçeceğim, hep yeneceğim, sıkıysa yakalar
elbette ki her şey şakadan ibaret, kim olursa olsun gelsin yardımcı olmaya hazırız, yeter ki azim olsun, istensin.
evet, kısa zamanda iyi yol katetti, kendisini zaten kutluyorum hırsından ötürü,kısıtlı zamanda bunları başarmak emek ister, umarız daha iyi yerlere gelir. Bu yol emek istiyor en nihayetinde, malumun balığı olta ile tutmak ağ ile tutmaktan daha zor ama zevklidir.
Ben bildiklerimi söylerim, herkese söylerim, isterim ki bu programları gerçekten iyi kullanabilen CG ciler çoğalsın ülkemizde, artık bizler de dışa bağımlı kalmadan oyun yapalım,filim yapalım, mimarlık firmalarımız projelerini batıya değil bize çizdirsin, biz de biliyoruz yapabiliyoruz.
Mimar geliyo, kime çizdirdiniz diyorum, çinli bir CG ciye, mimar geliyo kime çizdirdiniz diyorum rus bir cg ciye, sinirlenmemek elde değil, adam kendi ülkesinde bunu çizebilecek birilerinin olduğunu bilmiyor, çünkü bu piyasa henüz oturmuş değil bizde, neyse işte. Derdim bu.
Ben şampiyon değilim ki, esas şampiyonu son konuma düelloya davet ediyorum efenim...