Öncelikle hoşgeldiniz.
Bunlar resim değil fotoğraf..
Evet photoshop ile hazırlanmış çalışmalar.Farklı action efektleri kullanılarak birleştirilmiş fotoğraflar diye düşünüyorum.
Google'dan yada buradan photoshop action şeklinde aratırsanız bu işinize yarayacak şeyler bulabilirsiniz.
burda ki eklenti tam aradığım. İndirdim photoshop ta resimde denedim bir sürü katman oluştu farklı renk tonlarında ancak bu şekilde kesikli kesikli nasıl tek resim haline getirecem acaba ?
resimdeki görüldüğü gibi dik dörtgen işaretleme aracını seçip istediğiniz boyutu ayarlayıp sağ tuş kesme veya kopyalama yoluyla katman oluşturup en sonunda onları katmanlar kısmında uygunca yerleştirerek yapabilirsiniz. kolay gelisin
Bence öncelikle resimlerin konuyduğu diktörgenleri Corel, illustrator vb bir programda hazırlayın sonra PS'a importlayın resimleride için gömün. Hiç actionla felan uğraşmayın çok basit çalışmalar bunlar.
@aliatalay1
bir sürü katman oluştu farklı renk tonlarında demişsin ya onlardan hoşuna gidenlerinden birini ilk resimde gösterdiğim gibi kes sonra o kesilen katmanı en üste taşı yanına koymak istediğini de bir alt katmana koy, sonra onuda boyutunu ayarlayıp kes öyle öyle sonuna kadar gel.. aradaki siyah izleri yapmak istiyorsan kontur ver biraz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.