Bu Resimler PhotoShoplamı Yapılmıştır ?

aliatalay1

Üye
Tepki
0

Yukarıda ki iki resim photoshoplamı yoksa başka programlamı yapılmıştır? Bende böyle resimler yapmak istiyorum bilen biri varmı lütfen söylesin

Tepki
6
Öncelikle hoşgeldiniz.
Bunlar resim değil fotoğraf..
Evet photoshop ile hazırlanmış çalışmalar.Farklı action efektleri kullanılarak birleştirilmiş fotoğraflar diye düşünüyorum.
Google'dan yada buradan photoshop action şeklinde aratırsanız bu işinize yarayacak şeyler bulabilirsiniz.

aliatalay1

Üye
Tepki
0
@Hasan DİLSİZ

Peki teşekkür ederim bende Photoshop CS6 kurulu bu şekilde resimler hazırlayabilmek için ekstra bir eklenti falanmı kurmamız gerekiyor ?

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@aliatalay1
Aslında uğraşıldıktan sonra CS, CDR, FH, AI hepsiyle yapılabilir. Hatta artık cep telefonlarında bile bunları yapan uygulamalar mevcut.

ohaok

Üye
Tepki
0

resimdeki görüldüğü gibi dik dörtgen işaretleme aracını seçip istediğiniz boyutu ayarlayıp sağ tuş kesme veya kopyalama yoluyla katman oluşturup en sonunda onları katmanlar kısmında uygunca yerleştirerek yapabilirsiniz. kolay gelisin:D

Tepki
67
Bence öncelikle resimlerin konuyduğu diktörgenleri Corel, illustrator vb bir programda hazırlayın sonra PS'a importlayın resimleride için gömün. Hiç actionla felan uğraşmayın çok basit çalışmalar bunlar.

aliatalay1

Üye
Tepki
0
@ohaok

kardeşim dediğin gibi bir tane katman oluşturdum ve bu şekilde oldu ben bunları birden çok ve eşit şekilde katman nasıl oluşturabilirim acaba

Tepki
67
Bak Ali corel kullanıyorsan bu kareleri corelde yap exportla resmide bu karelerin içine yerleştir

ohaok

Üye
Tepki
0
@aliatalay1

bir sürü katman oluştu farklı renk tonlarında demişsin ya onlardan hoşuna gidenlerinden birini ilk resimde gösterdiğim gibi kes sonra o kesilen katmanı en üste taşı yanına koymak istediğini de bir alt katmana koy, sonra onuda boyutunu ayarlayıp kes öyle öyle sonuna kadar gel.. aradaki siyah izleri yapmak istiyorsan kontur ver biraz... :)

Yukarı Alt