Bu Ses Kaydim da Son Olsun O Halde (ZALIMLERE)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba yeniden.
Bu aralar canim boyle nasil desem, damar dedikleri amator sarkilar soyleyip sonra da paylasmak istiyor. Efkar mi takiliyorum yoksa bu kasvetli yagmurlardan mi nedir, bilemiyorum.
Bu kaydi da bu aksam aldim.
Hakikaten de zalimlerle dolu bu dunya. Bunu tum Zalimler icin okumus olalim da onlar kendisini bilsin o halde : ))

ZALIM

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Müzik kulağım ve bilgim iyidir. Hakikaten çok başarılı buldum. Yalnız ekoyu biraz kıssan daha mı iyi olur acba. Ama bu son olmasın ya iyidi böyle :) Ağzına sağlık

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
@Hasan Güner
Aynen birader başka ne söylenebilir ki değil mi HELAL OLSUN :s8:

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Teşekkürler Arzu Hanım, yorumu beğenmenize sevindim, vaktim olursa devam edeceğim kayıt almaya. Eko konusunda haklısınız, şuan hem çok hastayım hem de ekoyu bir türlü ayarlayamadım ve mikrofon da farklıydı bu defa açıkcası. Birdahakine iyi bir ayar çekmeliyim belki.

Teşekkürler Hasan Güner, yorumumu beğenmen beni mutlu etti.

Ve Yaşar Karadeniz, size de çok teşekkür ederim, bunları duymak tetikleyiciydi.

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
@Hakan Dağdeviren

Bekliyoruz devamını, birde şarkı yarışması mı düzenlesek ne :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Degil mi?
Kazanana da hediye olarak album vaadi : ))

Tepki
4
amatör müzik sever biri olarak çok başarılı buldum, hatta daha net bi kayıt olsa güzel olurdu, tarzını müzikle uğraşan birisi olan tuna tabuya benzettim :) yanlız niye son çalışma olsun ki devamını bekliyoruz :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Tesekkurler Emre Bey, yorumumun begenilmesi beni mutlu etti gercekten.
Aslinda kimin eserini yorumluyorsam tarzim ona benziyor, ben biraz da bilincli olarak isyan edercesine okuyorum bazen, belki bu benzerlik ilgisi buradan kaynaklaniyor. : )

Peki, begenenler icin bu aksam 3 canli performans daha ekliyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu ulkenin insani olarak Vaatlere alistik ne de olsa Arzu Hanim, o yuzden komik geliyor bize vaatler : )

Yukarı Alt