Bu Shoplar Hangi Programlarla Yapılmıştır ?

ZBOSNAK

Üye
Tepki
0
  • Tek Ümidim Bu Site Hiçbir Sitede Caresini Cevabını Bulamadım
  • Bu Resimler Hangi Programla Yapılmıştır Abode Photoshop ise cs
  • kaçtır ? bilen varsa lütfen söleyebilir mi şimdiden herkese teşekkür ediyorum iyi forumlar

• Bakın Öncesi

• Ve Sonrası Hangi Programdır Bu ?

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba, cevap bu forumda:
Bunların hepsi Adobe Photoshop ile yapılmış, program sürümünün ne olduğu çok önemli değil, her sürümde yapılabilir ki nette bunlarla ilgili çok döküman mevcut, araç giydirme işini de yine PHOTOSOP ile yapabilirsiniz, diğer arkadaşlarım da görüşlerini elbet yazacaktır size,sabredin, kolay gelsin.

Tepki
6
Bu efektler ha deyince yapılacak işler değil biraz internette ders izleseniz kafa yorsanız bunlara yakın şeyler çıkarmaya başlarsınız zaten.

Kolay gelsin.

ZBOSNAK

Üye
Tepki
0
Teşekkür Ederim Vıın Kullanmasam Bütün Herşeyi Öğrenmeye Hazırım Sağolun İzlemedende Yapmaya Çalışacagım
:)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..
Diğer arkadaşlarımızın bahsettiği üzere evet bu çalışmalar photoshop ile yapılır.. Sürüm pek önemli değildir. Şu an son sürüm olan CS6 dır. Fakat Adobe'nin kendi sitesinde ücretsiz dağıtmaya başladığı CS2 sürümünü de kolaylıkla Adobe'nin web sitesinden edinebilirsiniz.

Stilt_Skin

Üye
Tepki
1
En üstteki ateşli resim bi ders videosundan alınmış. Aynı resmi yapıyolardı. Dersi izlemiştim ama nerde olduğunu hatırlamıyorum.

Yukarı Alt