Bunu beceremiyorum !!!

Tepki
0
Arkadaşlar aylardır aşağıdaki pdf dosyasını nasıl bu hale getırırım bulamadım. aşağıdaki linkden indirip bakabilirseniz sevinirim. şerit olarak çizilmiş kısımların ustune tıklarsanız yada kutucuklara ne demek ıstedğimi anlarsınız. benden de boyle bır form hazırlamamı ıstedıler ama hala yapamadım :(

https://rapidshare.com/files/512940509/Credit Card Authorization 2012 - Fillable.pdf

Yardımlarınız için teşekkürler...

ZekiArslan

Üye
Tepki
1
Linkte sorun yok. Tamamını kopyalayıp öyle gidin adrese.

Ben bu işlerde yeniyim. Demek istediğinizi de tam anlamadım. Sanırım bilgi girilecek kutulardan söz ediyorsunuz ? Eğer öyle ise bu photoshop ya da başka bir programla yapılmıyor. Bildiğim kadarıyla kodlar ile oluyor.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Evet bu adobe ac x pro ile basit bir şekilde yapılabilir, hatta bundan daha yaratıcı formlar da hazırlayabiliyoruz, ihtiyaca göre. Hatta bu form da Acrobat X Pro ile yaratılmış.

Her neyse, olayı çözdüyseniz sorun yoktur.

Tepki
0
Arkadaşlar önce istediğimiz formu word de hazırlıyoruz. sonra onu pdf e çevirdim. daha sonra bunu adobe x pro da açtım ve sol üstteki menü çubuklarından create-pdf form a tıkladım. çıkan tabloya next diyerek ilerliyoruz. form da bırakılan boşluklar otomatik olarak kare içine alıyor ve sol sutunda ise bunları ısımlendirebiliyoruz. sonra gene sol sutunde DISTRIBUTE ye tıklıyoruz tekrar next diyerek ilerliyoruz ve çalışmamızı kaydedıyoruz.

Kolay gelsin.

Yukarı Alt