çalışmalarım 3adet

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
Hatice hanım'ın dün öğleden sonra neler yaptın ekle bakiim foruma demesi ile ekliyorum arkadaşlar herşey bacım için:D

bak bacım ekledim dün öğleden sonra bunları yaptım

1- ciks yeni açılna bir firma ciks yazısını logo gibi düşünmedim ama logotype gibi oldu acil yapılan bir çalışma

2- Kutlu doğum yaptım işte bu çıktı :D karmaşık fotoğraflar kullanmak istemedim sadelikti amacım olabildiğince.

3- bu afiş eşantiyon gibi bişey çok hızlı yaptım bu çıktı bi firmaya çok iş yapınca biliyorsunuz buda sizden olsun muhabbeti doğuyor :)

Tepki
7
Öncelikle beni kırmadığın için teşekkür ediyorum. :D

1.Acele işe şeytan karışmamış ortaya muazzam bir çalışma çıkarmışsın seni çok çok tebrik ediyorum.

2.Kutlu Doğum a yakışır bir sadelikte iş çıkarmışsın maşallah.

3.Bu çalışmanızda güzel olmuş insanın 3 Mayısta Çanakkaleye gidesi geliyor :D

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
ozaman biz tantuni yiyip, kutlu doğum etkinliğine katılıp, çanakkaleye gidelim nasıl ama :) yorumun için teşekkürler

Tepki
7
@Bahtınur YILDIZ

Tantuniye bayılırım, tok karnına etkinliğe katılmak iyi olur :D Çanakkale ye gitmiştim ama sen dersin de tekrar gelmem mii:D :D

Tepki
4
Tantuni güzel olmuş, kutlu doğum çalışmasının alt yerleştirmesini beğenmedim, Çanakkale ise ay yıldız biraz tuhaf geldi gözüme. Ama genel olarak özellikle kullandığınız renkler ve zeminler çalışmalara çok uygun düşmüş.
Eline sağlık...

Tepki
31
Bahtınur hanım acele olmuş temiz olmuş ciks tam logo gibi olmuş kutlu doğum gayet sade ve güzel son çalışma da çanakkaleye gidiyoz kaçırmayın yazısını biraz abest buldum diskoya gider gibi daha anlamlı bir davet olsaydı daha iyiydi

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
yorumunuz için teşekkürler Süleyman Bey

....
Vallahi Fatih bey yazılacak o yazı bana ait değildi kaçırmayın filan :) ama henüz basmadım onu sanırım bugün basılacak enazından kaçırmayını iptal edebilirim Okul müdürünü ikna edersem :) teşekkürler

Yukarı Alt