Can sıkıntısı kansere dönüşürse...

İnan Kılıç

Dijital Artist
Altın Üye
Tepki
7
Can sıkıtısı yüzünden ,önce ufak dal parçalarıyla başlayıp, sonrasında bir kansere dönüşen çalışmam...

Yorumlarınıza...İyi Seyirler...

Tepki
4
İnan bey böyle ağır çalışmalar yapmayı seviyorsunuz galiba :) Yine güzel bir çalışma olmuş. Teşekkürler paylaşımınız için.

Sizden yaptığınız çalışmalarınızı ders haline getirerek sitemizde yayınlamanızı rica ediyorum. Böylece forumda daha faydalı işler yapmış oluruz. Bilmeyene öğretmek çok güzel bir duygudur.

Tepki
31
renk tonları ışıklandırmalar parlaklıklar herşeyiyle çok güzel bi çalışma

süleyman beyin dediği gibi bazı çalışmalarınızı ders olarak vermeniz bize ve diğer arkadaşlarımzla paylaşmanızı bekliyoruz

Tepki
25
Süleyman Beyin önerisine kesinlikle katılıyorum. Ders konusunu düşünmelisiniz... Çalışmanız gerçeten hoş olmuş tebrik ediyorum sizi . düşüncenize ve ellerinize sağlık.

İnan Kılıç

Dijital Artist
Altın Üye
Tepki
7
Yorumlarınız ve beğenileriniz adına çok teşekkürler arkadaşlar...Bu çalışma yaklaşık 3 gün sürmüştü (kesintisiz değil) yani bunu ders haline getirmek kolay bir iş olmayacaktır...Nasıl yapıldığını merak eden arkadaşlar için kısa birkaç bilgi vereyim, gerisi zaten hayalgücü...

Çalışma süresi ;3 Gün
Kullanılan program ; Photoshop CS3
Kullanılan araçlar ; Polygonal lasso tool-Eraser tool-çiçek brushları ve yoğun gölge-ışık kombinasyonları

İnternetten bulabileceğiniz ahşap ev modellerini dekupe ediyorsunuz, sonra bunları modifiye ediyorsunuz (kat ekle-kat sil-pencere ekle vs vs) Sonra birkaçtane iri dal parçası tasarlıyoruz yada bunu da int ten 3D görsel şeklinde aratıyoruz ve dekupe yapıyoruz...ufak dal parçalarını kendimizde yapabiliriz.En önemli nokta ise renk tonlamaları, farklı yerlerden farklı görseller elde ettiğimiz için (kendimiz yaptık yada hazır görsel kullandık) renk tonajlarıda farklı olacaktır. Evlerin-Dalların Renk tonlarını ve üzerine düşen ışığı ayarladığımız taktirde bir bütünlük oluşuyor zaten...Çalışmanın başkada espirisi yok...Bu genel hatların ardından işleyebilme yeteneğimizi geliştirmek için ilmik ilmik işliyoruz...

Saygılar...

Yukarı Alt